Сериали Теленовели

Малки жени

5 коментара

„Малки жени” е историята на пет сестри. Най-голямата е на двайсет години, а най-малката – на шест. След смъртта на родителите си те се борят да преодолеят проблемите, които се изпречват на пътя им
Kucuk Kadinlar,“Little Women”,2008 Турция

сериен филм

В главните роли:

ЕКИН ТЮРКМЕН, ХАНДЕ СОРАЛ, ФУЛЯ ЗЕНГИНЕР, ЕЛИТ ИШДЖАН,СЕЛИН ЪЛГАР, АХМЕД ЛЕВЕНДОГЛУ, АЛИ ИЛ, БУРАК САЯШАР, БИРСЕН ДЮРЮЛЮ, ХУЛИЯ ШЕН, МЕХТАП БАЙРИ, КЕМАЛ ПЕКСЕР, ХАЛИМ ЕРДЖАН,КЕВОРК ТЮРКЕР и др.


Музика: КЪРАЧ и ГАРБИЙЕЛИ

Сценарист: ДЕНИЗ АКЧАЙ

Режисьор: ХАКАН АРСЛАНТе са жени, но са все още малки. Това обаче няма да им попречи и не ще се предадат, каквото и да се случи. Всяко препятствие, което заедно преодоляват, е един нов житейски урок, който ще ги направи по-силни и по-уверени за бъдещите дни.

„Малки жени” е историята на пет сестри. Най-голямата е на двайсет години, а най-малката – на шест. След смъртта на родителите си те се борят да преодолеят проблемите, които се изпречват на пътя им. Макар понякога да се карат, те са едно цяло. Пет сестри - всяка със своята индивидуалност.

Най-голямата Елиф е студентка по право. Опитва се да заеме ролята на изгубените родители. 

Армаан
(на 17 г.) е праволинейна, уверена и силна.

Йелиз (на 15 г.) е тийнейджърка с типичните за възрастта си проблеми, свързани с училището, приятелите, средата, в която държи да бъде харесвана, независимо от малкото средства, с които разполага.

Билге пък (на 12 г.) се бори с вродено заболяване. За възрастта си тя е изключително зряла и отговорна и умее да проявява разбиране. Освен това е и страстна читателка.

Шестгодишната Джансу е най-малката, най-чувствителната и най-сладката и е огромна почитателка на музиката.

И петте сестри живеят в голяма къща, която допреди смъртта си са поддържали родители им. Сега животът на момичетата ги изправя пред различни и всевъзможни изпитания, в които се преплитат надежди, любов и решителност.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки жени

Ханде Сорал

Срещи и раздели в „Под липите”

Папараци заловиха Али Ил (Али от „Малки жени”)и Дениз Чакър (Ферхунде от „Листопад”)

Цигуларят Кенан от „Мелодия на сърцето” влиза като гост-актьор в сериала „Малки жени”

Елит Ишджан, получи годишната наградата за най-добър изгряващ талант