Архив Survivor

Мъжете загубиха най-стратегическата игра в Survivor

Добави коментар

Започва голямата битка между бившите от Пигото в Survivor, 25 ноември, сряда


ИваТази вечер в Survivor: Филипините предстои голямата развръзка в отношенията между жените и мъжете в племето. Тя ще зависи от играта за два гласа преди племенния съвет. След нея племето ще трябва да изгони един от членовете си, като това ще предизвика остри реплики между участниците.

Снощи в Survivor: Филипините

Почти нищо вече не може да отнеме лидерството на Ива Пранджева след вечерята с останалите момичета от Лапу Лапу, по време на която жените се сплотиха още по-силно. Преди това да стане ясно рано сутринта Кирил и Людмила трябваше да решат в дуел кой ще остане на острова на изгнаника. Всeки един от тях трябваше да постави дървено колче възможно най-далеч, но завързан с бънджи въже. Кирил нямаше никакви проблеми и изпрати Людмила обратно в общото племе, а той остана в изгнание, твърдо решен да изчака развитието на отношенията между жените и мъжете в племето. Останалите от Лапу Лапу поеха към поредното изпитание, в което отново бяха разделени на две групи, които преминаха една след друга по трасе из джунглата. Победителите в двете групи се срещнаха в дуел, който реши кой ще бъде най-спокоен по врене на утрешния племенен съвет. В първата група Крика нямаше никаква конкуренция, а във втората Пранджева си спечели място във финалния дуел. Във втората фаза на играта Крика и Ива трябваше да пазят баланс върху бамбуци, които трябваше да поставят на дървени платформи. Ива се оказа с по-добра стратегия и спечели без трудност.

Веднага след това започнаха да се правят стратегии. Лидерката първоначално съобщи на Крика, че неговият приятел Жоро ще си тръгне утре, но малко по-късно се разколеба и започна да мисли стратегически, като насочи вниманието си към силните мъже в племето. Веднага след това в интервю заяви, че Жоро е безобиден и може да изкара по-дълго в племето от някои други. Така страстите между бившите членове на Питого се разгоряха с пълна сила. От една страна мъжете останаха без своя водач, а от друга – Любо и Крика трябва сами да се справят с конкуренцията на жените, които изглеждат по-обединени от всякога.

В Survivor Live лидерът на Минданао Николай Койчев загуби битката с Лъчо Козела и се лиши от титлата “единствен висшист в Survivor” след като отстъпи в логическа игра.
Двамата се изправиха в изпитание, заради спора, който се разрази межди тях в миналото издание на коментарното студио. 

Гост в първата част на предаването беше Николай Мартинов, който сподели, че Ива Пранджева играе страхотно и е най-добрият участник в предаването.

Малко преди да даде своите коментари, той гостува и в “Нека говорят с Росен Петров”, където пък сподели, че с удоволствие би се изправил в изпитание в играта срещу премиера Бойко Борисов.
Последната отпаднала от играта Златина Димитрова пък разказа повече за отстраняването си от Survivor. Най-силната от Таяк твърдо заяви, че не харесва Ива Пранджева и че не е имала шанс в играта, заради открития си характер.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“

Самотният воин Александра отпадна от „Survivor: Скритият идол“ по bTV

Двама фаворити за победата отпаднаха от „Survivor: Скритият идол“ по bTV