Сериали Драми

Мъже в сянка | Les hommes de l’ombre

Добави коментар

Френското правителство, разтърсено от неправомерна власт, предателство и омраза – в сериала „Мъже в сянка“

Френското правителство, разтърсено от неправомерна власт, предателство и омраза – в сериала „Мъже в сянка“ по Bulgaria ON AIR

Политическата френска драма „Мъже в сянка“ стартира в ефир на 29 януари в 19,50 часа

„Мъже в сянка“

Национална телевизия Bulgaria ON AIR представя нова серийна драма, която разкрива тъмните страни на политическата трибуна във Франция, покварена от неправомерна власт, предателство, любов и омраза – в новия френски сериал „Мъже в сянка“ от 29 януари, всеки делник, в 19,50 часа.
Франция е в шок след убийството на държавния глава, а политическите интриги в страната тепърва започват – целият парламентарен кабинет се хвърля в борба за власт и правомощие. Зад кулисите политиците вече подготвят нови парламентарни избори, които да бъдат проведени в срок от 35 дни, а политическите съветници следват личните си алчни планове, подпомагайки собствените си кандидати.

„Мъже в сянка“

Симон Капита (Бруно Волкович) е съветник на покойния президент. Той се стреми да запази честта на своя ментор и застава на страната на социалния министър Ан Визаж (Натали Бай) с едничката надежда, че само тя може да се изправи срещу общия им враг – министър-председателя Филип Дьольовр (Филип Манян). За лоша участ Симон среща на пътя си своето протеже Лудовик Демьоз (Грегори Фитуси), който вече работи, за да подпомогне изборната кампания на министъра и негов върл враг. Така желанието за власт, предателство и омраза между двамата наследници на президента вещае ужесточена политическа, но и семейна схватка...

„Мъже в сянка“

Ще възтържествува ли справедливостта във френското правителство – вижте в новия политически сериал „Мъже в сянка“, от 29 януари 2018, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.

„Мъже в сянка“ (Les hommes de l’ombre)
Драма, политически, Франция, 2012
Режисьори: Фредерик Телие, Жан-Марк Брондоло, Фредерик Гарсон
В ролите: Бруно Волкович, Грегори Фитуси, Филип Манян, Ив Пиньот, Натали Бай и др. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър