Лица Актьори

Майка и дъщеря играят заедно в "Любов назаем"

Добави коментар

Севинч Ербулак, която изпълнява ролята на Рухсар в "Любов назаем", а майка и Фюсюн Ербулак играе злата майка на Галип.
Севинч Ербулак, която изпълнява ролята на Рухсар в "Любов назаем", а майка и Фюсюн Ербулак играе злата майка на Галип.

Севинч Ербулак В живота Севинч Ербулак не е така самотна като героинята си Рухсар в излъчвания по „Нова телевизия” турски сериалЛюбов назаем".

35-годишната актриса е щастливо омъжена за адвоката Далин Мидят и има 3-годишна дъщеря на име Зейнеп Кавин.

Раждането на Кавин накарало Севинч да се откъсне за известно време от активната си професионална кариера и да се посвети изцяло на детето. Севинч е театрална актриса, която играе редовно в спектаклите на Истанбулския държавен театър и има няколко награди - първата през 1997 г., последната - миналата година, за комедийните си роли. От 1993 г. участва в телевизионни сериали.

Севинч Ербулак получила предложението за брак от Далин на известната Къз кулеси в Истанбул и веднага казала „Да". Тя казва, че това е най-разумното, най-правилното решение, което е взела и което е променило изцяло живота й. „По-рано залагах на кариерата, но сега за мен няма нищо по-важно от семейството и малката Зейнеп Кавин”, добавя тя.

Неотлъчно от Севинч по време на бременността й, когато Далин отбива военната си служба, и след раждането на бебето е майка ѝ Фюсюн Ербулак, която също е актриса, а в „Любов назаем" играе злата майка на Галип. В подобен образ българските зрители са виждали Фюсюн и в „Перла", където изпълнява ролята на измамницата Дилруба.

Фюсюн Ербулак Освен като актриса,Фюсюн Ербулак е позната в Турция и като писател, преводач и журналист. През 1955 г., на 13 години, се е снимала в първия си филм, а театралната ѝ биография включва десетки представления. Занимавала се е с политическа дейност, влизайки през 80-те години в Турската социалистическа работническа партия, а две от книгите ѝ са били иззети от книжарниците заради "непристойност".

Фюсюн се развежда и омъжва втори път за съпруга си Алтан Ербулак – карикатурист, комедиен актьор и театрал, който умира през 1988 г. Според турски медии Фюсюн Ербулак се помни с това, че е актриса, която е могла да излезе на сцената в деня, в който умира детето й.

Неотдавна стана ясно, че Фюсюн изневерила на съпруга си Алтан, признала му и това станало причина за развода им.


В телевизионното шоу „Какво става там" тя разказа, че била дълго време мамена от съпруга си, който по думите ѝ бил голям женкар. „Един ден и аз му изневерих и му казах: Изневерявам ти Алтан, да знаеш". Той приел думите ѝ спокойно. „Аз много пъти съм го правил, прощавам ти мила женичке”, отговорил Алтан. Хората около него обаче започнали да му говорят срещу Фюсюн, той не издържал и поискал развод. Само няколко години по-късно се оженили отново.

„Не съжалявам за това, което направих. И днес пак бих направила същото. Алтан беше работохолик и много често ме оставяше сама вкъщи. Това е причината за изневярата ми. Пък и си бях малко лудичка”, казва актрисата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фюсюн Ербулак , Севинч Ербулак , Любов назаем

Башак Боран Оксал (Başak Boran Oksal)

Еркан Петеккая като дете е бил в сиропиталище

С „Истанбулска приказка” започва артистичната кариера на Седа Акман

"Любов назаем" Нова ТВ - ФИНАЛЪТ

Турският актьор Еркан Петеккая, който изпълнява ролята на Галип в „Любов назаем" обича високите скорости