Сериали Криминални

Магнум | Magnum P.I.

1 коментар

Горещи екшън приключения през август с премиерния сериал „Магнум“ по NOVA

Изпълненият с екшън римейк на една от най-емблематичните телевизионни поредици ще направи своя дебют и в българския ефир с епизодите на „Магнум“ от 12 август, понеделник, по NOVA. Сюжетът на премиерния сериал се върти около колоритната личност на Томас Магнум  – бивш морски тюлен, който се завръща от Афганистан, за да стане частен следовател в Хавай. С помощта на уменията си, придобити в армията, Магнум разплита сложни случаи заедно с колегите му ветерани - Ти Си, Рик Райт и бившия агент Джулиет Хигинс. Екстремните приключения на отряда зрителите ще могат да следят всяка делнична вечер от 21.00 ч.

 

Добави описание

 

Томас Магнум е чаровен мошеник, американски герой и заклет фен на баскетбола. Той живее в луксозно имение, където работи като консултант по сигурността, за да допълва бизнеса си в сферата на частните разследвания. "Господарката" на къщата е Джулиет Хигинс – красива и властна бивша агентка на МИ6, чиято втора работа е да държи Магнум под контрол с помощта на двата си добермана. Когато Магнум се нуждае от помощ за дадена задача, той се обръща към доверените си приятели и колеги Тиодор "Ти Си" Келвин - бивш пилот на военноморски хеликоптер и Орвил "Рик" Райт – бивш морски тюлен и настоящ управител на нощен клуб в Оаху. Той е и човекът с най-много връзки на острова.

 

Добави описание

 

Изпълнителни продуценти на новия екшън сериал са Даниел Удроу, Питър М. Ленков, Джъстин Лин и Джон Дейвис - работили по сценариите на успешни заглавия като „Специален отряд“, „Черният списък“ и „Хавай 5-0“. Ролята на следовател Томас Магнум е изиграна от харизматичния Джей Ернандес, който е работил с едни от най-търсените сценаристи, режисьори и продуценти. В образите на верните му колеги зрителите ще видят актьорите Закари Найтън, Стивън Хил и чаровната британка Пердита Уикс, позната от участието ѝ в един от последните игрални филми на Стивън Спилбърг "Играч първи, приготви се".

 

Добави описание

 

Завладяващо екранно приключение предстои за зрителите с епизодите на премиерния сериал „Магнум“ от 12 август, понеделник, от 21.00 ч. – следете от понеделник до петък само по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Магнум

Горещи вечери с премиерните сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“ по NOVA

Магнум | Magnum P.I. - втори сезон (Снимки)

В програмата:

00:45 02.12.2023
Тв програма STAR Channel
01:35 02.12.2023
Тв програма STAR Channel
09:50 04.12.2023
Тв програма STAR Channel
10:45 04.12.2023
Тв програма STAR Channel
00:45 05.12.2023
Тв програма STAR Channel