Актуално В програмата

Маги Желязкова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Добави коментар

Маги Желязкова, позната от ефира на „Нова телевизия” и от риалити шоуто „ВИП брадър 2”, се впуска в ролята на звезден репортер.
Маги Желязкова е новият звезден репортер на Нова ТВЕдна безспорно красива и интересна българка - Маги Желязкова, позната от ефира на „Нова телевизия” и от риалити шоуто „ВИП брадър 2”, се впуска в ролята на звезден репортер.  Нейните журналистически попадения ще гледаме в първата седмица на март, в централната емисия „Календар”.

Тема 1 – Бездомните кучета

С 1000 се е увеличила популацията им в София само за 10 месеца, заявиха за „Календар” от Столична община. Така официалният брой на безстопанствените животни достига 10 хиляди. От столичния инспекторат пък обясниха, че за една година са приети 781 сигнала на граждани за опасни животни.
    
Само през миналата година от улицата са прибрани около 5200 бездомни кучета, от тях 3500 отново са върнати, след като са обезпразтени и кастрирани. Други 1400 са евтаназирани, заради агресивно поведение или болести...

Оказва се, че колкото и да се стремят да намалят броя на бездомните кучета, общинските фирми са безсилни...

Маги Желязкова е новият звезден репортер на Нова ТВТема 2 – Да не платиш в брой...

Да платиш сметката си в магазин с дебитна или кредитна карта е нещо обичайно в развитите страни, но все още ново за България. Въпреки това, с 83 процента са скочили у нас разплащанията с дебитни карти само за миналата година.

Дали това е начинът, по който ще стават повечето плащания занапред?

Тема 3 – Забранени храни

Маги Желязкова е новият звезден репортер на Нова ТВОбикновено вредните храни са най-съблазнителни за децата. Как да ги откажем от тях без да им забраняваме, защото както е казал народа „Забраненият плод е най-сладък".

Практиката показва, че колкото повече им ги забраняваме, толкова повече ги купуват. И толкова по-вкусни им се струват. Според психолозите именно забраната е най-неправилният метод да ги откажем от вредните храни. Най-лесният начин да ги възпитаме да се хранят правилно е, ако обучението започне още от най-ранна възраст...

Тема 4 – Жени на високи токчета...

Маги Желязкова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Всяка уважаваща себе си жена има в гардероба си поне един чифт обувки с убийствено високи токове. Те остават запазена марка и за всяко светско събитие. Едва ли има и мъж, който да не бъде запленен от вида на красиви крака, повдигнати с 15-сантиметров ток. В опитите си да сме красиви обаче често пренебрегваме опасностите, до които може да доведе красивата стойка...

Маги Желязкова е новият звезден репортер на Нова ТВТема 5 – Да намериш половинка...

Британски математик изчисли, че шансовете човек да срещне своята истинска половинка е 1 на 285 хиляди. Какъв е шансът да намерим точно този един и какво става, ако не успеем? Може ли да се каже, че има някой, който е предопределен за нас?

Отговорите на тези въпроси ще се опита да даде психолога Захарина Савова. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”