Сериали Комедии

Магарешки истории

Добави коментар

Германска комедийна поредица, която представя класическите приказки на Братя Грим в нова светлина. Вижте осем от най-известните класически приказки в нов, неочакван, абсурден, истерично смешен вариант.
All fairies have tails, Германия, 2006

8 епизода х 60 минути.

Участват: Кристиан Трамиц, Анет Фриер, Оливър Калкоф, Томас Фрич и др.

Германска комедийна поредица, която представя класическите приказки на Братя Грим в нова светлина.

Вижте осем от най-известните класически приказки в нов, неочакван, абсурден, истерично смешен вариант.

Червената шапцица, 30-годишна мацка с абмиции да стане певица, се запознава с музикалния продуцент Себастиан Вълк по време на едно от посещенията при баба си. Той ѝ предлага бърза кариера в музикалната индустрия. Червената шапцица получава възможност да докаже музикалния си талант на състезанията от «Призказния айдъл», но тя скоро ще прозре през ужасните планове на Вълк. Шансът за успех ще струва скъпо на г-ца Шапчица. Дали ловецът, който винаги си е падал по нея, няма да ѝ се притече на помощ…

Междувременно кралят на приказното царство получил подарък от Таркан, пеещият султан на Симарик, който ядял като свиня и пеел като скърцаща врата. Неотдавна той бил гостувал на краля и в знак на благодарност му изпратил вълшебна лампа, която щяла да позлати кралството. Духът в лампата обаче можел да служи единствено на човек, който носи музиката в сърцето си. Това определено не бил кралят, който бил психически неуравновесен и глупав, нито Ханс, неговият финансов министър, най-алчният и коравосърдечен мъж в страната на приказките, който постоянно носел тежък колан, за да плаши хората, че като го свали, ще видят те… Затова кралят обявил надпяване, на което били поканени всички. Наградата за победителя била вълшебната лампа на пеещия султан от Симарик!
Никой в приказната гора и не подозирал, че пътищата на Червената шапчица и на вълшебната лампа ще се пресекат по един невероятен начин…

“Румпелщилцхен” е историята на трима нещастни охранители, натоварени със задачата да пазят края на гората. Тяхното спокойствие е нарушено от джудже, което нахлува в двореца и се заканва да отвлече детето на кралицата. Тримата охранители са въвлечени в преследване на заподозрения, което ги отвежда навътре в гората. Там те ще разберат, че безименното джудже всъщност е голяма риба в престъпен синдикат.

“Рапунцел” е детективска история
, в която принцът разследва случая с изчезването на младо момиче от кралството на приказките.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Магарешки истории

„Магарешки истории” по bTV Comedy

GTV през юли - забавления до дупка!