Актуално Търси се...

Мадлен Алгафари в „Търси се”- 16 октомври, неделя от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Мадлен Алгафари се среща с Хорхе Букай в „Търси се”- тази неделя от 11:00 часа по bTV

Мадлен Алгафари се среща с Хорхе Букай в „Търси се”- тази неделя от 11:00 часа по bTV

 Психоложката Мадлен Алгафари

Психоложката Мадлен Алгафари ще бъде специален гост в ток шоуто „Търси се” тази неделя – 16 октомври, от 11:00 часа по bTV. Какви са вълненията на човека, който се грижи за емоциите на другите, зрителите ще разберат от срещите на Мадлен с най-близките ѝ хора.

писателя Хорхе БукайПървата и най-голяма изненада за психоложката ще бъде срещата с писателя Хорхе Букай. Пред  Меги и Нели звездата на аржентинската съвременна литература разказва за първата си среща с Мадлен и впечатленията си от нея.

Когато започнах да чета книгите му аз знаех коя ще е следващата дума, коя ще е следващата мисъл, като че ли аз я бях писала. Тогава си казах, че на всяка цена трябва да се запозная с този човек.”, коментира  невероятното си приятелство с писателя Мадлен Алгафари.

Като предизвикателство от Хорхе Букай тя ще получи един единствен въпрос: „Кое е нещото, което винаги си искала да направиш, но все още не си?”, а какъв ще бъде отговорът й, зрителите на bTV ще разберат в неделя от 11:00 часа в „Търси се”.

режисьорът Нидал АлгафариЕкипът на предаването е подготвил среща и с любовта на живота ѝ – нейният съпруг – режисьорът Нидал Алгафари. Той ще признае защо докато е снимал филми между тях е съществувала ревност и  ще провокира Мадлен  да гледа на карти Таро. Как се ражда страстта ѝ към картите и какво бъдеще ще предскаже на шоуто ще стане ясно в неделя, 16 октомври.

В студиото на„Търси се” психоложката ще се срещне с двете си деца – Александра и Николай, които ще разкажат каква е тя като майка. Меги и Нели ще гостуват на родилите на Мадлен във Враца и в селото на баба й, където е израснала и отгледана с много обич. Откровено и много емоционално Мадлен Алгафари ще разкаже най-скъпите спомени от детските си години - само в „Търси се”, в неделя от 11:00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

Мария Бакалова за любовта и изкуството в „Търси се…“ по bTV

В програмата: