Спорт Футбол

Мачовете от „А” професионална футболна група се отлагат с една седмица

Добави коментар

БФС прие предложението на националния селекционер Станимир Стоилов и отложи първия кръг от Българското футболно първенство с една седмица. Така мачовете ще стартират не на 27 февруари, а на 06 март.
Мачовете от „А” професионална футболна група се отлагат с една седмицаДнес спортно-техническата комисия към БФС прие предложението на националния селекционер Станимир Стоилов и отложи първия кръг от Българското футболно първенство с една седмица. Така мачовете ще стартират не на 27 февруари, а на 06 март.

Програмата на мачовете за Купата на България остава без промяна – 4 март.

“Промяната на старта на АПФГ с една седмица не ни ощетява по никакъв начин. Ощетен е българският футболен фен, тъй като на запад повечето шампионати стартират в края на януари. За мен пауза от 3 месеца е прекалено голяма, имайки предвид, че разликите в зимните условия тук и в други страни от Европа не са големи. Затова и не считам отмяната на старта с една седмица за голям проблем. Ние ще работим усилено и съвметно с колегите от БФС и БНТ през идните дни, за да може възможно най-скоро да имаме нова схема и зрителите да знаят кога ще могат да гледат мачовете от АПФГ”
, коментира промяната Ивайло Гюров, изпълнителен директор на РИНГ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър