Актуално В програмата

Любов между човек и „изкуствен интелект“ в новия сериал „Не съм робот“

Добави коментар

Премиерната романтично-фантастична поредица „Не съм робот“ стартира на 11 декември и ще върви всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Новият семеен канал на bTV Media Group – bTV Story, който тръгва в понеделник (11 декември), ще продължи дългогодишната традиция на своя предшественик – bTV Lady, да е дом на азиатското кино в България с най-популярните, качествени и завладяващи заглавия. Още в деня на старта на bTV Story зрителите ще могат да се насладят на премиерата на тоталния корейски хит „Не съм робот“ (I'm Not a Robot), проследяващ необикновената история на млад мъж с алергия към други хора, който избира да сподели живота си с изкуствен интелект. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер в специалния слот за азиатски сериали в програмата на новия семеен канал – 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

В центъра на историята е Ким Мин-кю – млад предприемач, акционер в един от най-големите финансови холдинги в Южна Корея – „KM Financial“. Въпреки че разполага с неограничени възможности и има атрактивен външен вид, той живее изолиран начин на живот поради силна алергия към други хора. Ким Мин-кю развива силни животозастрашаващи обриви, които бързо се разпространяват по цялото му тяло след каквато и да е форма на кожен контакт с друг човек.

Компанията на Ким Мин-кю работи с екипа на професор Хонг Баек-кюн, който тайно е създал усъвършенстван хуманоиден робот с името „Аджи 3“. Изкуственият интелект има човешки облик, изработен по образ и подобие на бившата приятелка на професора. Хонг Баек-кюн решава да предостави изобретението си на Ким Мин-кю, но в последния момент заложеният код се срива и роботът отказва да се движи. Единственият изход за находчивия професор е да се обърне към бившата си – Джо Джи-а, и да я помоли да се представи за своята двойничка – „Аджи 3“ пред Ким Мин-кю, като в замяна ѝ предлага 10 милиона вона.

В стремежа да развие новостартиралия си собствен бизнес, Джо Джи-а приема предизвикателството и влиза в живота на привлекателния Ким Мин-кю със скрита слушалка в ухото и роботизирани движения… Вярвайки, че пред него стои изкуствен интелект, Ким Мин-кю не получава никаква алергия и започва да споделя живота си с иновативното изобретение 24 часа в денонощието. Учудващо и за самия него, предприемачът започва да усеща необяснима привързаност към красивата „Аджи 3“, която се засилва с всеки изминал ден. Дали е възможно между двамата да се зародят чувства и какво ще последва, когато Ким разбере, че роботът всъщност е… истински човек от плът и кръв, зрителите на bTV Story ще разберат в епизодите на премиерния корейски сериал „Не съм робот“.

Главните роли в продукцията са поверени на едни от най-популярните корейски актьори – Ю Сънг-хо (Ким Мин-кю) и Че Су-бин (Джо Джи-а), превърнали се в любимци на публиката в цяла Азия с въздействащото си екранно партньорство.

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Не съм робот“ – от 11 декември, всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV Story и онлайн на VOYO!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не съм робот