Архив VIP Brother

Луна предлага брак на Бойко Борисов

Добави коментар

На последните елиминации зрителите гласуваха Деян да напусне завинаги VIP Brother.

На последните елиминации зрителите гласуваха Деян да напусне завинаги VIP Brother. По време на лайфа станахме свидетели на драматичното изпращане на ММА боеца. Тази вечер ще видим как Моника, която прие раздялата със спортиста много тежко, ще каже нещо, което ще взриви Къщата. Една уж невинна перлика ще изправи моделката срещу Люси и Джино, а сблъсъкът ще бъде най-грандиозният до момента.

Люси

Моника срещу Люси

Днес ще се проведат поредните номинации във VIP Brother, които Съквартирантите ще изгледат на живо. През последната седмица Къщата беше огласявана от скандали, в които главните действащи лица бяха Кичка, Иво и Здравко. Колкото повече се увеличава престоят на звездите в Къщата, толкова повече се нагнетяват отношенията вътре. Дали застрашени от изгонване ще са обичайните заподозрени, или в битката за оставане в Къщата ще се включат и нови играчи, предстои да разберем.

Добави описание

Днес ще станем свидетели на истинска сензация, която може да се случи само в най-гледаното шоу в България. Ще видим предложението за брак, което Луна ще отправи чрез камерите на VIP Brother към Бойко Борисов. Според поп-фолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин, така че какво по-логично от това, те да се съберат в брачен съюз?

Планът на Луна не спира дотук. Идеята ѝ е през 2016-та година именно Бойко Борисов да издигне кандидатурата ѝ за президент на Република България. Дали премиерът ще отговори на предложението, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Копирано от poTV.bg

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза