Актуално Търси се...

Луиза Григорова в „Търси се...”, 28 май, събота по bTV

Добави коментар

Актрисата от „Стъклен дом” - Луиза Григорова в „Търси се...”, 28 май, събота по bTV
Актрисата от „Стъклен дом” - Луиза Григорова в „Търси се...”, 28 май, събота по bTV

Луиза Григорова в „Търси се...”Една от най-очарователните актриси от хитовия сериал „Стъклен дом” - Луиза Григорова, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се...” - тази събота, 28 май, от 11:00 часа по bTV. Зрителите за първи път ще научат подробности за живота ѝ извън телевизията чрез срещите с най-близките ѝ хора.
 
Първата изненада за Луиза ще бъдат „виртуалните ѝ родители” от „Стъклен дом” – актьорите Георги Кадурин и Яна Маринова.
„Тя не е просто усмихната, тя е нахилена. След всяка драматична сцена имаме един специален танц, който ни зарежда”, споделя Георги Кадурин. Семейство Атанасови от сериала ще дадат ценни родителски съвети на своята дъщеря.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Луиза и с най-близкия ѝ човек – нейната майка Ивет Григорова. „Твърде рано станах майка и това ни направи много близки. Двете споделяме абсолютно всичко”, развълнувано ще разкаже Ивет. Тя ще разкрие и любопитни подробности от кризисен за нея период, от който я спасява именно дъщеря й. Зрителите ще видят и бащата на Луиза, който се разделя с майка й, когато актрисата е на 8 години, както и нейните природени братче и сестриче - на 6 и 7 години.

Най-емоционалната изненада за актрисата ще бъде срещата с нейния любим и в живота, и в сериала – актьорът Явор Бахаров. Двамата се запознават на снимачната площадка на „Стъклен дом”. „Веднага ми хвана окото. Това е истинска и голяма любов. Обичам я много и това няма как да се обясни с думи”, признава Явор. Как прекарват вечерите си двамата, какво е научила Луиза от своята половинка и какъв е провокативният въпрос от него, ще стане ясно в предаването.

Красивата актриса ще получи от своите близки и уникални предизвикателства – да имитира Веселин Маринов, да пее църковни песни, да играе хоро. Последната изненада за актрисата ще бъде нейната баба, която я е отгледала. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

​Телевизионната легенда Иван Гарелов за загубата и пътя след нея в „Търси се…“ ​

„Търси се…“ се завръща с откровената изповед на Георги Тошев

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова – тази неделя в „Търси се…“

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“