Актуално Търси се...

Луиза Григорова в „Търси се“

Добави коментар

Луиза Григорова и Мартин Макариев за сладкия път на любовта – тази неделя от 11:00 часа в „Търси се“ по bTV

Тази неделя от 11:00 часа специален гост в ток шоуто „Търси се“ по bTV ще бъде младата и таланлива актриса Луиза Григорова. За първи път пред водещите Меги и Нели в откровено интервю ще застане и любимият ѝ – режисьорът и продуцент Мартин Макариев.

Единствено в „Търси се“ Мартин ще разкаже историята на любовта им - трудното началото и пътят до хармонията, в която живеят вече 3 години. „Срещнахме се на снимачната площадка. Първо се влюбих в таланта ѝ на актриса. Видях в нея толкова много потенциал, който не бях очаквал да видя. Луиза наистина е изключителна“, споделя той. Любовта им преминава през много препятствия, за да могат да бъдат заедно. „Всеки ден се влюбвам в нея. Ние сме като едно цяло – мислим еднакво и се вълнуваме от едни и същи неща. Представям си бъдещето ни заедно „докато смъртта ни раздели“, откровено признава режисьорът.

 

Луиза Григорова в „Търси се“

 

Тази изненада ще бъде най-голяма за самата Луиза, защото любимият ѝ никога досега не се е показвал и публично не е говорил за техните отношения. „Аз съм едно много щастливо и лудо влюбено момиче“, с огромна радост ще признае актрисата. През какви проблеми е минала връзката им и с колко много търпение са постигнали хармонията, в която живеят – Луиза ще разкаже единствено пред Меги и Нели в „Търси се“ по bTV.

Интересна ще бъде срещата с майка ѝ - Ивет Григорова и втория ѝ баща Евгени, за когото тя е „дъщеря в пълния смисъл на думата“. Те ще признят, че Луиза изключително много се е променила през последните годините – станала е много по-мъдра, търпелива и улегнала. „В момента тя има всичко и това я прави по-спокойна и уверена“, казват Ивет и Евгени.

В „Търси се“ актрисата ще се срещне и с най-добрите си приятелки – младите актриси Весела Бабинова и Дария Симеонова. „Тя е най-добрият човек, който е готов на всичко за приятелите си. Изключително емоционална, финна и в същото време понякога много смешна“, разказват приятелките на Луиза. Какви интересни предизвикателства ще получи от най-близките си хора – зрителите ще научат тази неделя от 11:00 часа в „Търси се“ по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“