Актуално В програмата

„Лудо биле“ с премиера тази вечер по AXN!

Добави коментар

След опустошително наводнение, което убива петима местни жители, загадъчно растение се появява в идиличен, провинциален град. Една година след бедствието, на всяко едно от местата, на което са издъхнали жертвите, изниква невиждано досега растение, а тези, погълнали частица от него, се връщат в младостта!

На първо четене, историята може и да прозвучи нелепо – лудо биле, което връща младоста, но както в повечето истории с магичен и фантастичен елемент така и в тази, това е само рамката на едно задълбочено изследване на човешката природа.

В „Лудо биле“ това е дълбоко вкорененото съжаление и вяра, че ако ни се даде втори шанс, ако можем да върнем времето назад, бихме се справили по-добре. Точно това съжаление и вяра движат героите в сериала - изпълнени с любов и страст, но в основата си разрушителни действия.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Една година след ужасното наводнение покосило Мъленс, малкият, викториански град все още се бори да се справи с мъката от загубата на петимата си жители в страховитите води. Но там, където жертвите са намерили смърта си, природата е дала нещо в замяна - растение, подобно на вълшебна луковичка, със силата да възстановява младостта.

За Рей Рийд (Брайън Браун) възможностите, които растението предлага, са истинско чудо. Съпругата му Гуен (Джаки Уивър) е бивша актриса, която бързо и безвъзвратно чезне от „Алцхаймер“. Тя е черупка на предишното си „аз“ и вече почти не помни съвместния им живот.

Рей дава от растението на Гуен, след като случайно открива ефекта му, а младостта ѝ се възвръща във върха на физическото ѝ състояние. Гуен е отново двайсетина годишна (в ролята Фийби Тонкин) с ненаситен сексуален апетит и копнеж да намери партньор в живота си.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Откриването на растението събужда в гражданите на Мъленс дълбок порив, който ги кара да погледнат в себе си и да се замислят, какво всъщност означава да получиш втори шанс и дали въобще заслужаваме такъв. Разбира се, безплатен обяд не съществува, а на този цената е твърде висока! Всеки погълнал веднъж от лудотоо биле, се превръща в наркоман, треперещ за следващата доза, зависим от копнежа по младостта и деструктивен като всеки зависим.

Силно осезаема е връзката, която сериалът прави с обсесията на днешното общество към външния вид и култа към вечната младост. „Лудо биле“ поднася материал за размисъл с ефектна кинематография и солиден актьорски състав.

Премиерата на „Лудо биле“ е тази вечер от 21:55.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лудо биле