ТВ анонси TLC

„Луди италиански сватби“ завладяват ефира на TLC

Добави коментар

Пищни и екстравагантни сватби като от приказка се завръщат в ефира на TLC в „Луди италиански сватби“ от 20-и февруари

„Гранд хотел Ла Сонриза" се гордее с организирането на някои от най-екстравагантните и пищни неаполитански сватби и празненства. В новия сезон на „Луди италиански сватби“ ще се насладим на нова порция от изумителни сватбени тържества, които достигат до съвсем нови нива на пищност. Дали сватбените експерти ще успеят да удовлетворят всяко желание на бъдещите съпрузи? Дузина гълъби, огромни шатри и всичко останало, което може да пожелаят младоженците за своя специален ден, е възможно в „Луди италиански сватби“ от 20-и февруари, в 21:00 ч. по TLC.


Тази година екипът се готви да отпразнува сватбата на Роза и Фабио - млада влюбена двойка, която иска едновременно екстравагантна и забавна церемония. И още: Кека е на път да отпразнува своя 18-и рожден ден и мечтае за парти, съчетаващо блясъка на „неомелодичната" музика с разточително тържество. А семейството се събира в замъка, за да почете чрез емоционално възпоменание постиженията на изключителния и колоритен майстор на церемониите Дон Антонио Полезе. Щафетата се предава от едно поколение на друго - кой ще бъде новият шеф?

 

Поредица проследява невероятните тържества, хубавите моменти на младоженците и разкрива кой ще поеме дългогодишния бизнес на Дон Антонио Полезе от 20-и февруари, в 21:00 ч. по TLC.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Луди италиански сватби

Какво означава да се венчаеш в Южна Италия