Актуално В програмата

Ловците за първи път край Дивата река в „Игри на волята: България“

Добави коментар

Изненадващ развой на събитията настъпи в „Игри на волята: България“, след като племето на Ловците отбеляза първата си голяма загуба на битка за територия, класирайки се на последно място.

Изненадващ развой на събитията настъпи в „Игри на волята: България“, след като племето на Ловците отбеляза първата си голяма загуба на битка за територия, класирайки се на последно място. Жътварите от своя страна демонстрираха концентрация, сила и отборен дух и по този начин заслужено ще се радват на лукса на Резиденцията. Мобилизираните и силно мотивирани Рибари пък се измъкнаха от Дивата река и ще се грижат за Стопанството през новата седмица. 

 

Добави описание


При избора на капитани Николай получи единодушното одобрение на съотборниците си в синьото племе. В другите два отбора решението кой да поеме лидерското място беше оспорвано и придружено от противоречиви емоции. В крайна сметка Сюзън поведе Жътварите по пътя към победата, а Тодор за четвърта поредна седмица пази гърбовете на Ловците.


В първия етап на териториалната битка, когато трябваше да бъдат освободени и монтирани двете колела на каруца, трите племена се справиха експедитивно със задачата. Най-трудна за всички, обаче, се оказа частта от изпитанието, включваща откриването и изравянето на скритите 20 дъски, нужни за построяване на мост. Най-бързо с предизвикателството се справиха Жътварите, като си осигуриха сериозна преднина пред останалите две племена, която им донесе и първото място.

 

Добави описание


Последната фаза изправи Йоанна и Ваня от Ловците във финален сблъсък с Христа и Екатерина от Рибарите. Дамите дадоха всичко от себе си, за да наредят розетата на Траките за възможно по-кратко време. Дали заради заканата на Йоанна при възможност да забави играта, за да осигури по-голям шанс за победа на племето на сестра си, Червените се справиха по-бавно с пъзела си и се запътиха към тежките условия на Дивата река за първата си вечер на лишения. От своя страна Рибарите бяха повече от доволни от развитието на играта и нямаха търпение да отидат в Стопанството.

 

Добави описание


Ще успеят ли да запазят Ловците отборния дух и разбирателството помежду си или психиката и волята им няма да издържат на трудните условия край Дивата река, предстои да стане ясно в новите епизоди на най-екстремното предаване у нас. Гледайте „Игри на волята: България“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Кой ще обитава Резиденцията, Стопанството и Дивата река в “Игри на волята"

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”