Сериали Приключенски

LOST- Изгубени 4

Добави коментар

Четвъртият сезон на сериала "LOST- Изгубени" стартира в неделя, 6 април, по високоадреналиновия канал за екшън и приключения AXN.

Рядко се случва съвсем нов сезон на ТВ сериал да надмине предходния, но това е факт в САЩ: вълнуващият край на 3-ти сезон на "LOST- Изгубени" прикова милион зрители пред малкия екран за началото на 4-ти.

Новият сезон поднася множество изненади, мистерии и необясними въпроси.В първия епизод от новия сезон героите изпитват съмнение към думите за дългоочакваното спасение на новопоявилата се Наоми. Спречкванията помежду им зачестяват и се стига до групово разделение след сблъсък между Лок и Джак. Целта на Джак е да напусне острова на всяка цена, докато за Лок е по-добре да остане.

По-късно в епизода се появява и добродушния Хърли, който в един момент е на острова, в друг - у дома, но не успява да разграничи реалността от халюцинациите си.

Още в самото начало четирима непознати се приземяват с парашут на острова. Скоро след това Кейт и Джак намират един налудничаво изглеждащ физик, Фарадей (Джеръми Дейвис, познат от "Спасяването на Редник Райън"), който изненадващо от къде знае името на Джак.

С развитието на сюжета зрителят се натъква на Майлс (Кен Люнг), леко невротичен китаец, който притежава способността да общува с мъртвите и на Лапидус, в ролята Джеф Фей. Лок открива Шарлот (Ребека Мейдър) - на пръв поглед беззащитна блондинка, антрополог по професия, която е изцяло обсебена от историята за катастрофата на полет 815 и която смята, че находките от Тунис са от ключово значение.

В 4-ти сезон ще се разкрие мистерията около пристигането на Наоми и нейното обкръжение на острова, но кога всъщност ще се разбере истината за катастрофата? Защо оцелелите са сами или какво е Дарма?

За повече информация: www.axn-bulgaria.com/lost4.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Lost

4 часа с финал на „Lost – Изгубени” - 2 август от 19:35 по AXN

AXN маратон с "Изгубени" 4

Героите от "Lost - Изгубени" 4 се изгубиха на летище "София"