Актуално В програмата

Лора Крумова и Галя Щърбева се завръщат в ефира на Нова с „На 6-тия ден”

Добави коментар

Лора Крумова и Галя Щърбева подготвят напълно ново за ефира предаване, при което телевизията отива при хората

Лора Крумова е поредното утвърдено телевизионно лице, което избира Нова телевизия. Двете с Галя Щърбева ще бъдат автори и водещи на едно наистина различно за българския ефир предаване – „На 6-тия ден”. То ще излиза извън приетите норми за ТВ програма, за да се доближи максимално до своята публика, напускайки стандартното телевизионно студио.

Предаването ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова, а новият за страната подход при реализацията му ще даде възможност на зрителите сами да участват в създаването на някои от рубриките.

„Близо до хората” е мотото на публицистичното предаване, което е вътрешна продукция под шапката на Новините на Нова. То ще се излъчва всяка събота в рамките на 3 часа, а целите, които са си поставили амбициозните дами, са спечелване интереса на зрителя чрез атрактивност и провокация.

Лора Крумова и Галя Щърбева се завръщат в ефир след отпуск по майчинство и в готовност да изненадат зрителите с любопитни рубрики, атрактивни гости и актуални теми. Те категорично бягат от концепцията на „женско предаване” и обещават да предложат за всекиго по нещо, с което да заинтригуват аудиторията си.

„Двете с Галя работим по съвместни проекти от дълго време, но за първи път ще бъдем заедно в ефир. Избрахме Нова телевизия, защото вярваме, че това е точният партньор. Имахме разговори с различни медии, но се убедихме, че нашето място е тук, в ефира на Нова”, каза Лора Крумова относно завръщането си в телевизията, която я направи популярна за българските зрители.

Галя Щърбева, която е едно от емблематичните лица на Новините на Нова, вече поема нова роля.

„Смятам, че Нова телевизия се развива много добре през последните 2 години и заслужено в момента е лидер на медийния пазар. За всички тези години се убедих, че Нова е медията, която с готовност подкрепя новите, различните проекти и не се страхува да експериментира. Радвам се, че се връщам и отново ще работя с един силен и доказан  екип”

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лора Крумова , Галя Щърбева

Предаването „Комбина” се завръща на 6 септември от 16.00 ч. по Нова ТВ

Захари Бахаров за цената на късмета и играта на тронове в „Комбина”

Лора Крумова и Галя Щърбева в „Комбина” - готови за съботния старт по Нова

Лора Крумова напусна bTV

Лора без Милен в “Здравей, България”