Сериали Драми

Лонгмайър | Longmire - шести сезон

Добави коментар

Неразкритите мистерии от предишния сезон излизат наяве в новите епизоди на „Лонгмайър“

Неразкритите мистерии от предишния сезон на „Лонгмайър“ излизат наяве в новите епизоди на сериала. Премиерният шести финален сезон започва на 21 юни и ще се всеки делничен ден в 19:00 ч. по bTV Action.

 

Добави описание

 

Шериф Уолт Лонгмайър и неговият екип се сблъскват с най-голямата трудност в професионален план до този момент. Целият свят на Уолт се срива, а домът му е на път да бъде отнет от безскрупулен адвокат.

 

Добави описание

 

В трудност изпада и Виктория Морети и нейната тайна бременност. Бъдещата майка с непокорен дух изобщо не щади психиката си и се втурва в луди предизвикателства, неподходящи за нейното състояние. Сестра Джойс, изиграна от Мери Уайсмен („Стар трек”) се превръща в олицетворение на женското изкушение за Фърг, който ще трябва да направи избор между работата и щастливия личен живот. Изглежда, че героите са изправени пред големи размирици, а изход сякаш липсва.

 

Добави описание

 

Продукцията по мистериозните романи на Крейг Джонсън ще покаже истинската същност на Уолт Лонгмайър и ще изпита неговата психическа и физическа стабилност до краен предел. Смъртоносните опасности са изпитание, за което, оказва се, не всеки е готов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лонгмайър

Нови нападения, драми и признания в петия премиерен сезон на „Лонгмайър“