Филми Романтични Филми Комедии Филми Криминални

Локдаун | Locked Down (2021)

Добави коментар

Линда и Пакстън се озовават затворени вкъщи, точно когато решават да се разделят. Съжителството им е предизвикателство, но с помощта на поезия и обилно количество вино, двамата се сближават по най-изненадващия начин.

  • Жанр: комедия, романтика, криминален
  • 2021
  • Великобритания
  • 15+

Линда (Ан Хатауей) и Пакстън (Чиуетел Еджиофор) току-що са се разделили и се намират на труден кръстопът, когато се оказват затворени под един покрив заради задължителния локдаун в Лондон. Новите отговорности на успешната директорка на маркетингова агенция Линда я оставят разочарована от корпоративния свят, а творецът с криминално минало Пакстън е в принудителен отпуск. С помощта на поезия и обилно количество вино, опитите да съжителстват в мир и разбирателство им напомнят какви свободни души са били някога. Ненадейно получават възможност да задигнат голямо количество ценни бижута и това ги опиянява. Един интелигентен и изкусителен филм с много обрати, в който Линда и Пакстън ще заложат на партньорството си с надеждата да променят живота си завинаги.

Режисьор: Дъг Лайман

В ролите: Анн Хатауей, Чиветел Еджиофор, Стивън Мърчант, Минди Калинг, Люси Бойнтън, Дюл Хил, Джазмин Саймън, Бен Стилър и Бен Кингсли.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Локдаун , Ан Хатауей , Бен Стилър

Анн Хатауей краде скъп диамант в „Локдаун“

Тримата най-надценени актьори за 2014

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ с премиера в България, ден преди Лондон и Ню Йорк

Запознай се с малките / Meet the parents: Little Fockers - премиера 22 декември 2010

Холивуд тръгва на път в ефира на КиноНова