Актуално В програмата

Дългогодишната любовница на Емил Русев влезе в КЪРТИЦАТА 2

Добави коментар

Топмоделът Виктория Джумпарова е новият участник, който зае мястото на оперирания оперен бас Стоян Бончев в Къртицата 2.

Топмоделът Виктория Джумпарова е новият участник, който зае мястото на оперирания оперен бас Стоян Бончев в Къртицата 2. 27-годишната красавица с диплома по „Информационно брокерство“, се оказа най-лошия кошмар на семейство Емил и Христина Русеви и извади в ефир дълго укривани тайни. Виктория представи своята версия за сложния любовен водевил между нея и Емил преди години, а влизането й в Базата бе посрещнато като затишие пред буря.  Джумпарова разказа, че Емил я забелязал, когато била едва 16-годишна. Той я видял на модно ревю и моментално започнал да я ухажва, като й изпращал цветя и бонбони в училище. През цялото време Емил убеждавал Виктория, че има сериозни намерения към нея, а Христина, с която имал 9-годишна връзка, е минало за него. “Никога не сме се крили - ходили сме навсякъде заедно и познавахме семействата си”, сподели Виктория по време на живото предаване на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване". Емил стигнал и по-далеч, като предложил брак на 16-годишната девойка, докато бил омъжен за Христина. Колко дълбоко може да бъде „ужилването” на една лъгана жена – предстои драматична проверка на чувствата, доверието и истината.

КЪРТИЦАТА 2

Битките в Къртицата 2 продължават. Довечера ще станем свидетели на вторият голям сблъсък на силите. Снежният биатлон на Банско ще бъде олимпийско изпитание за участниците, а неточните стрелци ще получат наказателно „високо протеиново и ходещо” меню.

КЪРТИЦАТА 2

Тази вечер още един участник ще напусне Базата завинаги. Зрителският вот снощи изненадващо посочи за предполагаема Къртица Христина Тушева, която днес ще се изправи в елиминационен тест-двубой с получилия най-много копия от съотборниците си участник.

КЪРТИЦАТА 2

Вчера Къртицата 2 доказа, че владее най-висшите форми на провокация. От нейно име, маскиран мъж внесе успешно и пусна на воля из Парламента десетки екзотични пеперуди. С посланието, че не всичко е такова, каквото изглежда, и че всяка красива пеперуда някога е била невзрачна гъсеница. Редките екземпляри в крайна сметка ще завършат полета си като част от уникалната колекция на Националния природонаучен музей.

Кой ще напусне играта и какви са новите провокации на Къртицата 2: Разтърсване, гледайте тази вечер от 20.30 в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2