Сериали Теленовели

Любов назаем (Son Bahar)

5 коментара

Любов назаем (Son Bahar) - Двама души, идващи от два различни свята, се срещат на интервю за работа и така започва една красива и пленителна история...AUTUMN / Son Bahar  - Турски сериен филм

Актьори: Еркан Петек Кая, Айча Варлъер, Ахмед Мюмтаз Тайлан, Фадик Севин Атасой, Серай Гьозлер, Севинч Ербулак, Челик Билге

Музика: Кърач

Сценарист: Шебнем Чътак

Режисьор: Нихат Дурак

Всяка есен е като сълза
Сълзи през есента

Любов назаем (Son Bahar)


Сабиха е красива жена и минава трийсетте. На 18-годишна възраст тя се омъжва за своя любим Мехмет и двамата заедно заминават на работа в Германия. Години наред Мехмет пренася наркотици за една гангстерска групировка. Семейството му е в неведение.

Любов назаем (Son Bahar)След като не доставя една от пратките, Мехмет решава да се скрие от бандата. Тежките години и трудния живот в чужбина водят до решението му да се върне в родната Турция. Докато семейството се подготвя за заминаването, бандитите откриват Мехмет и го убиват пред очите на съпругата му.

След завръщането си в Турция, Сабиха научава истината за съпруга си. От Германия се появява бившата любовница на Мехмет, която ѝ разкрива своята връзка със семейния мъж и факта, че има син от него. Наяве излиза и истината за престъпните действия на Мехмет. Жената твърди, че бандитите са по петите й, оставя сина си на грижите на Сабиха и изчезва.

Галиб е собственик на печатница. Мъж на около 40 години. Започва работа в печатницата още като дете. С припечелените средства и с помощта на шефа си, г-н Ешреф, той успешно завършва образованието си. После се омъжва за дъщерята на своя шеф - Нюрсел. Но Галип е нещастен.

Любов назаем (Son Bahar)

Съпругата му е разглезено и претенциозно момиче, което не желае да има дете. След ожесточен спор и тежък конфликт между съпрузите, Галип напуска жена си, но все още не се е развел.

Тези двама души, идващи от два различни свята, се срещат на интервю за работа и така започва една красива и пленителна история. 

 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любов назаем , Айча Варлъер

Башак Боран Оксал (Başak Boran Oksal)

Еркан Петеккая като дете е бил в сиропиталище

С „Истанбулска приказка” започва артистичната кариера на Седа Акман

Айча Варлъер от „Любов назаем” на косъм от смъртта в Коста Рика

"Любов назаем" Нова ТВ - ФИНАЛЪТ