Актуално Какво ще се случи...

„Любов на инат"- нов турски сериал започва на 28 август

Добави коментар

Нетипично запознанство, любов, комични ситуации и поредица от недоразумения в новия турски сериал „Любов на инат"

Нетипично запознанство, любов, комични ситуации и поредица от недоразумения в новия турски  сериал „Любов на инат"

Историята на една необичайна любов, започнала с нетипично запознанство, разказва сериалът „Любов на инат“.  Премиерата е на 28 август, а епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 13:30 ч. по bTV.

„Любов на инат'

Аджейля Топалоолу и Джан Яман 

Звездата в тази романтична продукция е Джан Яман, смятан за един от най-обаятелните и харизматични актьори в южната ни съседка. Той завършва италиански лицей, а след дипломирането си заминава за Щатите, където се лута между правото и актьорското майсторство. Все пак, Джан залага на най-голямата си страст и вече четвърта година е на снимачните площадки на едни от най-гледаните турски поредици.

Партньорка на екранния Ялън е Аджейля Топалоолу, която зрителите ще видят като Дефне. Младата актриса, станала популярна след епизодична роля в „Опасни улици“, се изявява и в други две артистични поприща – от малка тя се занимава с танци, а през 2009 г. завършва музикалната консерватория.

Историята

Любов на инат

Дефне е скромна девойка, току-що дипломирала се в престижен университет. Тя започва работа като компютърен инженер в една от най-големите IT-компании в Истанбул – „Арас технолъджи". Там работи и консервативния ѝ брат, който често я укорява за облеклото ѝ на работното място. Това налага Дефне всекидневно да излиза от тях дегизирана и да се преоблича в паркинга на холдинга, където се запознава със симпатичния младеж Ялън. Той обаче скрива, че е изпълнителен директор, и пред нея се представя за охранител.

Любов на инат

Между двамата прехвърчат искри, но едно успиване на Дефне обърква всичко... За да продължи да работи в „Арас технолъджи", тя трябва да реши сложен програмен алгоритъм, което,  вместо да я сломи, я превръща в същинска звезда в компанията. Справяйки се отлично с поставената задача, тя разбира, че шефът ѝ е момчето от паркинга, и огорчена решава да напусне.

Любов на инат

Осъзнал грешката си, Ялън тръгва след Дефне, но по ирония на съдбата я хваща точно в момента на нейното „преобразяване", насред паркираните коли, където е и брат ѝ, който му налита на бой. Остава един въпрос – възможно ли е влечението между Ялън и Дефне да прерасне в нещо повече или всичко е загубено?...

Любов на инат

Любов на инат

Любов на инат

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любов на инат , Джан Яман , Аджейля Топалоолу

Свободен дух | Erkenci Kus (2018) - СНИМКИ