Сериали Теленовели

Любов

Добави коментар

В семейството на преуспяващия хирург Екторас Анагносту и съпругата му Мирто цари любов и хармония. Но бившият съпруг на Мирто крои планове да унищожи семейното им щастие.

Erotas, 2005, Гърция

сериен филм

Сценарист:     Вана Димитриу
Режисьор:     Костас Костопулос
Музика:         Стефанос Корколис
Участват:  Григорис Валтинос, Стефанос Кириакидис, Коралия Корани, Георгия Апостолу, Катерина Дидаскалу, Нони Йоаниду, Наташа Цакарисяну, Йоргос Янопулос, Андонис Дуракис, Никос Николау, Манос Папаянис, Маркела Янату, Христос Василопулос, Димитрис Лякопулос, Димитрис Порос, Янис Спалярас, Мария Кацулиди, Вивиан Йоану, Катерина Панагаку
В ролите на децата:  Елена Керамида и Стелиос Колиос

В семейството на преуспяващия хирург Екторас Анагносту и съпругата му Мирто цари любов и хармония. Но бившият съпруг на Мирто крои планове да унищожи семейното им щастие. Авторите на сериала Вана Димитриу и Костас Костопулос с ненадминатото си умение да навлизат в неспокойното море на човешката душа ни повеждат на дълго и емоционално пътешествие, изпълнено с любов и омраза, предателство и отмъщение, бушуващи страсти и сенки от миналото. „Любов” е вълнуваща сага, която ни запознава със съдбите на героите, търсещи разрушените мостове между себе си и близките си, за да открият, че най-важното нещо е онова, от което са бягали – любовта и семейството.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър