Архив Survivor

Любо Нейков пристигна с десетки китове в Survivor: Островите на перлите

Добави коментар

Посещението на Нейков в Панама съвпадна с пристигането на десетки двойки китове, които ще прекарат почти целия юли край бреговете на островите и ще бъдат обичайна атракция за екипа и участниците в шоуто.
Любо Нейков пристигна с десетки двойки китове в Survivor: Островите на перлите

Участниците в третото българско издание на Survivor продължават да оцеляват на Островите на перлите в добро здраве, с малки изключения. Един от тях заля крака си с горещо олио, опитвайки се да приготви храна на съплеменниците си. До усложнения обаче не се стигна след бързата намеса на д-р Ангелов и д-р Нейков. Участникът е под лекарско наблюдение и се чувства добре. В една от игрите друг участник успя да загуби трети зъб. Най-голямото откритие на сървайвърите тази седмица беше специален мед, „приготвен” от малки тропически мушици. Оцеляващите споделиха, че на вкус медът е доста добър и успява да засити глада, макар и за кратко.

Любо Нейков, водещият на "Survivor: Островите на перлите" -
Владимир Карамазов и китовете. Снимка: Survivor

На снимачните локации пристигна още един от продуцентите на Дрийм тийм. Любомир Нейков отиде на Островите на перлите, за да проследи част от заснемането на формата. Той прекарва по-голямата част от времето заедно със снимачните екипи и сподели, че е впечатлен от мащабите на Survivor и интересните събития във формата. Любо Нейков улесни екипа и със скъпоструваща клапа за начало на снимките. Подобни клапи се ползват в най-скъпите холивудски продукции.

Посещението на Нейков в Панама съвпадна с пристигането на десетки двойки китове, които ще прекарат почти целия юли край бреговете на островите и ще бъдат обичайна атракция за екипа и участниците в шоуто.


За момента снимките на оцеляването протичат по план, като проблеми създават единствено силните дъждове и невероятните приливи и отливи, които се появяват и изчезват за минимално време. При отлив ивицата на част от плажовете се разширява с почти 40-50 метра. Освен да се любуват на този пейзаж членовете на екипа трябва да бъдат и доста експедитивни, защото отливите създават доста проблеми за част от игрите, които включват водни трасета.

Първият прецедент в българските издания на Survivor е факт, стана известно на 27 юни.


Един от участниците се отказа доброволно от надпреварата, като действията и поведението му създадоха много интересни сюжети в играта. Играчът обмисляше решението си в продължение на няколко дни. Защо си тръгна, зрителите ще разберат от епизодите на третия Survivor по bTV от есента.

Психолозите на третия сезон на Survivor – Д-р Борислава Костова и д-р Тодор Стефанов - дадоха следния професионален коментар по случая с напускането на участника:


„Участието в състезание като Survivor подлага на изпитание както физическите, така и психическите и моралните ресурси на всеки участник. Времето за адаптация към трудните условия е строго индивидуално и при някои може да отнеме седмици. При тези, които се адаптират по-бавно, се получава дисбаланс между количеството стресогенни фактори и техния интензитет от една страна, и личностовите ресурси за справяне от друга. Това е предпоставка за акумулиране на огромно вътрешно напрежение. При тези условия човек може да избере или да подобри начините си за справяне (т.нар. психологическо израстване), или да избяга от ситуацията, за да съхрани себе си. При конкретния участник ситуацията се усложнява от липсата на гъвкавост в разбирането на случващото се в играта”.


В световен мащаб това не е първият отказ на участник. До момента сървайвъри са напускали доброволно в американските и руските издания на шоуто.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7