Актуално Какво ще се случи...

Любими герои се завръщат в "Откраднат живот: Антитела"

Добави коментар

Тази седмица лекарите на „Откраднат живот“ ще се срещнат с най-близките хора, които смъртта им е отнела.

Тази седмица лекарите на „Откраднат живот“ ще се срещнат с най-близките хора, които смъртта им е отнела. Поредицата от необикновени срещи ще върне на екран някои от любимите звезди на сериала като Йоана Буковска-Давидова, Мария Каварджикова, Ирина Митева, Васил Банов и др. Миналото и настоящето ще се слеят за доцент Захариев, доктор Тасев, Кръстева и Василев, които ще получат прозрения по време на сложната ситуация в личен и професионален план.

 

Добави описание


Разтърсваща среща ще има и доктор Хаджихристев, който ще остане непримирим към миналото си и към отношенията с Кая. Сестра Райкова ще трябва да реши дали да се пребори за любовта на младия лекар или да намери утеха при доктор Василев. Кой ще избере тя и ще открие ли желаното спокойствие и любов, предстои да разберем в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

 

Добави описание


Решенията на новия директор на „Св. Анастасия“ ще предизвикат бурни реакции сред някои от лекарите. Пръв срещу доктор Наков ще се изправи доцент Мазов, който ще пожелае да защити интересите на своето отделение. Нови разкрития ще поставят на карта професионалното бъдеще на доктор Петмезов, което ще застраши и други хора от близкото му обкръжение.

 

Добави описание


Какво ще си кажат лекарите с хората от тяхното минало? Ще има ли нови предизвикателства за екипа на „Св. Анастасия“? – зрителите ще научат тази седмица от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​