Спорт Футбол

Литекс – ЦСКА ексклузивно по TV7, събота, 30 юли от 21 часа

Добави коментар

30 юли от 21 часа само в ефира на TV7 ще можете да гледате сблъсъка между шампиона Литекс и носителя на Купата на България, ЦСКА.
30 юли от 21 часа само в ефира на TV7 ще можете да гледате сблъсъка между шампиона Литекс и носителя на Купата на България, ЦСКА. 30 юли от 21 часа само в ефира на TV7 ще можете да гледате сблъсъка между шампиона Литекс и носителя на Купата на България, ЦСКА.

Двубоят на стадион „Лазур” в Бургас е  първия голям тест за родните грандове преди старта на шампионата.

TV7 притежава изключителните права за телевизионно излъчване на двубоя Литекс – ЦСКА.

За TV7: TV7 е национална ефирна телевизия, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари, 2010 г.  TV7 започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, телевизията има ефирно покритие в 58 български града. Програмата, която телевизията  разпространява, е с изключително високо техническо качество, произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда.

TV7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания. TV7 е и единствената телевизия у нас, която излъчва ексклузивно стартовете от Формула 1.

Със сутрешния ни блок „БОдилник“ качествената публицистика се завърна в българския ефир. Сутрешото шоу на TV7 ви събужда и зарежда с настроение. „БОдилник“ боде мисълта Ви с актуалните теми от деня и коментарите по тях. Емоциите стигат всяка сутрин своята „Гореща точка“ с разговорите на Николай Бареков с неговите гости от центъра на събитията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Футбол

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA

НОВА И БНТ ще излъчат УЕФА ЕВРО 2020

В програмата: