Актуално Други

Лили Иванова – звезда в „Един ден с Нова” на 31 декември

Добави коментар

Лили Иванова е звездата в „Един ден с Нова” – празничната програма, превърнала се в традиция за ефира на „Нова телевизия” на 31 декември
„Царете на комедията” посрещат 1980 г., „Шоуто на Иван и Андрей” със специално новогодишно издание

Лили Иванова е звездата в „Един ден с Нова”


Лили Иванова е звездата в „Един ден с Нова” – празничната програма, превърнала се в традиция за ефира на „Нова телевизия” на 31 декември.  

Водещи отново са Гала и Ники Дойнов, но този път  в компанията на Снежанка. Тя ще раздава подаръци на гостите - всички любими на зрителите лица от екрана, които ще разкажат как мина за тях 2009 и какво да очакваме от 2010 г. – в „Календар”, „Здравей, България”, „На кафе”, „Шоуто на Иван и Андрей”...

Водещи отново са Гала и Ники Дойнов,

В последния ден на 2010 г. ще разберем отговорите на много въпроси:

Милен и Лора


Вярно ли е, че Милен и Лора са се оженили тайно и дали вече са успели да консумират брака си? Бременна ли е Гала? Ще има ли втори сезон на „Влюби се в мен”? Колко врагове има Люба Кулезич? Как Мон Дьо успява да е закръглен и изтънчен едновременно? Кои са най-често споменаваните думи в новините и кои ще са според новинарите на „Нова телевизия” през 2010 г.? Божана Филипова или Деси Банова има по-голям бюст? Защо Конан О'Браян си скъса дипломата заради Иван и Андрей, и техните отчаяни съпруги? Къде се загубиха Румен Луканов и Жаси, какво да очакваме от тях през 2010 г. и вярно ли е, че ръбатият чичко е пропял чалга с Преслава? Как Диана Найденова класира гостите си - най-нагъл, най-глупав, най-трудено, най-смешен? Защо Мартин Карбовски живее на покрива и дали се изживява като Карлсон? Коя е ерогенната зона на Витомир Саръиванов?

Специално в „Един ден с Нова” ще бъдат показани неизлъчвени досега откъси от най-новите сезони на „Грозната Бети”, „Доктор Хаус”...

Музиката
    
Ще станем свидетели на уникално представяне на песента „Жени има много красиви по света...” в изпълнение на тоталния морален наблюдател на републиката - проф. Юлиан Вучков.
 
Изненадите няма да спрат до тук – Румен Луканов в дует с Жаси ще се опита да развали супер хита „Деди куул”. Отново ще блесне певческият талант на Косьо Филипов, но този път – с парчето „Богатство” на „Тангра”.

Маргарита ХрановаЩе чуем и съвсем професионалните изпълнения на Маргарита Хранова, Николина Чакърдъкова, Емилия.

Крис, момчето от тазгодишния „ВИП брадър”, което разплака хиляди зрители и се превърна в истинска звезда, ще изпее „I believe I can fly”.

На финала – мини рецитал на Лили Иванова.
На финала – мини рецитал на Лили Иванова.

 

Нова година – чисто нов автомобил

Той ще бъде разиграван на sms-аукцион, като зрителите ще имат възможност да наддават с уникално ниски суми през целия 31 декември. Щастливецът ще бъде обявен след края на „Един ден с Нова”, за да може още в първите дни на Новата година да подкара страхотна червена лека кола.

Веднага след „Един ден с Нова” и преди специалното „Шоу на Иван и Андрей” (22:00-00:00   ч.) започва двата часа за хумор от вчера и днес. „Царете на комедията” че ще ни накарат да затанцуваме с крилете на смеха на празнично  преобразената Нова арена за танци, посрещайки... 1980 г.

Део Коледа и Мамалев са водещи на това шоу

издържано в духа на най-доброто от старите забавни новогодишни соц програми и декор, в който без проблем се мъдрят петолъчката от бившия Партиен дом и знамето на Европейския съюз.

Новогодишна забава ще започне със спомен от времето на „Учителко, целувам ти ръка”, когато учениците не смятаха Йордан Йовков за гимнастик, а Елин Пелин – за гара. Веднага след това ще превъртим касетката с 30 години напред, за да видим как ще се развие същата ситуация със същите действащи лица в същата класна стая...

„Въшката е враг №1 на родината! Унищожавайте я!”, „Всяка прочетена енциклопедия – габърче в леглото на империализма”, „Всеки комсомолец – пример за хулиганите” са само част от лозунгите, които ще оживят...

И още в „Царете на комедията” – за проблемите на Дядо Коледа и защо той вече е на психотропни, колко дебел беше саламът от нашето детство, има ли разлика в новините сега и по време на соца, признанията на агент Коце и откъде са произлезли чалга певиците... На живо от „Нова арена за таратанци” ще научим кои са изпълнителите на 2009 г. според Журито - Плешка Бобева, Паун Павлов, Ивайло Манолов и Галета. Черешката на програмата е живото доказателство за българо-сръбската дружба между народите – Любиша Самарджич.                              


Ще се върнем към „Оркестър без име” с незабравимата песен „Оставаме” в изпълнение на Маргарита Хранова. Ще видим и чуем  

най-доброто от музиката на 80-те

„Бони М” с „Daddy Cool”, Кристина Димитрова с „Добре ми е така” (без Орлин Горанов), както и най-доброто от най-новото -  Миро с „Губя контрол”, Елица и Стунджи с „Огън”, подплатено от парчета на поп фолк фуриите Глория с „Ако те няма” и Рени с „Магия”.

Обединителната нишка ще бъде отново Миро с интерпретация на „Моя страна, моя България” и вечното Дунавско хоро на Дико Илиев.

В първите часове не януари, от 00:00 ч. ще бъде излъчен

        концерт по случай 60-годишния юбилей на Стефан Димитров

с участието на Васил Найденов, Богдана Карадочева, Недялко Йорданов, Георги Мамалев, Павел Попандов, Йорданка Христова, „Фамилия Тоника”, Михаил Белчев, Тони Димитрова, Ваня Костова, дует „Шик”, Благовест Аргиров, „Трамвай №5”, Любо Киров...

На 1 януари, от 13:00 ч. ще бъде показан и концерта на Георги Христов, състоял се в края на октомври в зала 1 на НДК със специалното участие на италианската певица Джони Фалконе.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър