Актуално Търси се...

Лилана пее с баща си в „Търси се…”

Добави коментар

Младата певица Лилана ще бъде първият гост в новия сезон на ток шоуто „Търси се..” - тази събота, 5 септември, от 11:00 часа, по bTV.
Младата и талантлива певица Лилана ще бъде първият гост в новия сезон на ток шоуто „Търси се..” - тази събота, 5 септември, от 11:00 часа, по bTV. След като постигна огромен успех на музикалната сцена, водещите Меги и Нели ще разкрият какви са постиженията в личния ѝ живот.

Лилана   в „Търси се…”


Първата изненада за Лилана ще бъде най-добрата ѝ приятелка – Ася, от разпадналия се дует „ Ел Ей”. Въпреки слуховете за драматична раздяла помежду им, се оказва, че двете са неразделни приятелки и споделят всичките си емоции и преживявания. Каква е общата страст на двете приятелки и какво Ася ще помоли певицата да покаже, свързано с нея, зрителите ще видят тази събота в «Търси се...»

Лилана пее с баща си в „Търси се…”

Изключително емоционална ще бъде изповедта на бащата на певицата – д-р Христо Деянов, от когото тя е наследила музикалния си талант. Една от големите изненади за Лилана ще бъде появата му в студиото. Под звуците на неговата китара двамата ще изпълнят любимата им песен.

Лилана   в „Търси се…”

Каква е като сестра ще разкаже братът на певицата – Александър - един от най-добрите бийтбоксъри в България, с артистичното име Скилър. Именно с този вид музика е свързана и неговата провокация към Лилана. Как тя се справя с бийтбокса и възнамерява ли да направи дует с брат си – това зрителите ще разберат тази събота в „Търси се…”.

Лилана   в „Търси се…”

От музикалните среди водещите Меги и Нели ще срещнат Лилана с фронтмена на Д 2  - Митко Кърнев. Той ще я върне назад в годините, когато певицата е била състезател по художествена гимнастика. Зрителите ще видят едно уникално съчетание с лента на Лилана и ще научат причините, поради които тя се отказва от спорта. Любопитна за зрителите ще бъде и срещата на певицата с най-добрия ѝ приятел извън музикалните среди – Марио. Двамата се запознават на кастинг за водещи и за кратко между тях има флирт.

Последната изненада за Лилана ще бъде още един от добрите ѝ приятели – ТВ водещият и журналист – Роро. Какво си спомнят двамата за началото на нейната кариера и как се е променила през годините певицата – всичко това ще стане ясно в новото издание на „Търси се….”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“