ТВ анонси ТВ анонси

"Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" вече в HBO GO

Добави коментар

Четиричасовият филм „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ е достъпен за феновете ексклузивно в HBO GO.

Дългоочакваната премиера на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ вече е факт и четиричасовият филм с добавени кадри и промяна в сюжетното развитие вече е наличен в стрийминг платформата HBO GO и у нас. Решението за едновременната световна премиера е лично на Зак Снайдър, а изборът на дата – 18 март – е свързан с усилията му в подкрепа на каузата за психично здраве и превенция на самоубийства.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Самият Снайдър коментира, че това е напълно нов филм и е базиран на първия монтаж, който той завършва през януари 2017 г. За него това е най-чистата версия, която показва визията му за историята. Екипът прави допълнителни снимки в рамките на три дни, в които са заснети две изключително важни за финала на филма сцени. За Зак Снайдър емоцията да се събере на терен отново със същите актьорите на терен е неописуема.

Той споделя, че „Киборгът е сърцето на филма по няколко линии. Той въплъщава това много лично усещане за някой, който се е преборил с голяма загуба и сега търси да намери мястото си в света. Какво е той? Мисля, че неговата история също отразява всичко други герои от Лигата на справедливостта, тъй като те се събират като семейство. Ние наистина използваме Киборг като фрагментиран поглед на преживяването да станеш отново цял, като личност и като член на общност.“
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

У нас „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ е достъпна за ексклузивно гледане в българската версия на онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Всичко по темата вижте в potv.bg

В „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“, Брус Уейн (Бен Афлек), решен да докаже, че саможертвата на Супермен (Хенри Кавил) не е била напразна, обединява силите си с Даяна Принс (Гал Гадот), за да съберат екип от свръхчовеци и да защитят света от приближаващата катастрофална заплаха. Батман (Афлек), Жената чудо (Гадот), Аквамен (Джейсън Момоа), Киборг (Рей Фишър) и Светкавицата (Езра Милър) са вече обединени, но може да се окаже, че са закъснели да спасят планетата от Steppenwolf, DeSaad и Darkseid.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Сценарият на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ е на Крис Терио, заедно със Зак Снайдер и Уил Бел, базиран на фабулата за герои на DC и Супермен на Джери Сийгъл и художника Джо Шустър. Продуценти на филма са Чарлс Ровен, Дебора Снайдер, а изпълнителни продуценти са Кристофър Нолан, Ема Томас, Уесли Колър, Джим Роу, Къртис Канемото, Крис Терио и Бен Афлек.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лигата на справедливостта , Стрийминг , HBO GO , HBO MAX

Tрейлър на "Историята на прислужницата" сезон 4

Netflix публикува най-новия трейлър на "Сянка и кост”

Ето актьорският състав на "Оби-Уан Кеноби"

Работи се по сериал по фентъзи поредицата „Двор от рози и бодли“

Български субтитри на българските филми в HBO GO от днес