Спорт Футбол

Левски шампион – пряко по РИНГ

Добави коментар

3- часово „Студио Футбол” в понеделник предава пряко награждаването на Левски като шампион на България по футбол от 19:00 часа, само по РИНГ.
„Студио Футбол” В понеделник, 8-ми юни, РИНГ ще предава 3-часово студио за зрителите на спортната телевизия на България и феновете на АПФГ. От 19:00 часа зрителите ще могат да наблюдават пряко награждаването на Левски, който стана шампион на България по футбол, миналата седмица. 

Друг акцент в  предаването „Студио Футбол” ще бъде и награждаването на победителя в конкурса  „Футболист на Футболистите”, организиран от Асоциацията на Българските футболисти.  Всяка годишна награда се присъждана на най-добрия футболист в българското първенство за сезона.

Победителят се избира измежду професионалните футболисти от „А” Професионална Футболна Група , независимо от тяхната националност. Всеки от участниците гласува за трима футболисти, които получават по една точка. При равенство в точките, по-предно място в анкетата ще получи играч на отбора с по-предно класиране. Водещи на церемонията ще бъдат водещите на ТВ2 и РИНГ – Петя Кузева и Петя Желева.

3-часовото „Студио Футбол”, понеделник от 19:00 часа, само по РИНГ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Студио футбол

Пенко Пенков гост в РИНГ

Извънредни студиа в РИНГ по повод трусовете в ЦСКА

Валентин Михов гост в „Студио футбол” този петък