Актуално В програмата

Левон Хампарцумян - най-смелият досега звезден репортер на „Нова телевизия”

1 коментар

Левон Хампарцумян се оказа най-смелият досега звезден репортер на „Нова телевизия”.
Левон ХампарцумянЛевон Хампарцумян се оказа най-смелият досега звезден репортер на „Нова телевизия”. За да запише автореклама на рубриката, която ще гледаме идната седмица  (6-10 юли), той се изкачи на покрива на 7-етажна сграда и от там отправи посланието си по тема, свързана с прането, което виси по просторите на сградите на централните софийски улици.

Председател на Управителния съвет на Асоциацията на търговските банки и главен изпълнителен директор и председател на УС на УниКредит Булбанк впечатли придружаващия го тв екип с инициативността си, желанието сам да редактира темите и да се консултира с ресорните репортери на „Нова ТВ” по темите, по които работи.
 
                         
Темите на Левон Хампарцумян


Понеделник, 6 юли
Кои са разликите между един ученически и един  истински парламент?

Във 2-ро СОУ в София са учредили ученически парламент. Скоро дори са имали избори и вече са съставили правителство. Левон Хампарцумян ще се опита да съпостави ученическия парламент с националния в деня след изборите, и ще поиска от младите депутати да дадат напътствия, да поставят условия и да формулират очаквания към новите депутати...

Вторник, 7 юли
Предбрачният договор

Кои са плюсовете и минусите от това, че парламентът отхвърли промените в Семейния кодекс. От разговори със сватбени и адвокати ще добием представа за еуфорията и щастието на младоженците преди сватбата. Адвокат по семейно право ще разкаже за панаира, който настъпва при развод - подялбата на имуществото, кучето, детето. Ще има и анкета с бъдещи семейства и вече разведени.

Сряда, 8 юли
За Хриси...

Понеже все още има хора, които пишат с желание да помогнат на болното дете Хриси, правим продължение на темата. Хора от сайта save-dari-na разказват, че бащата е измамник. Ще запишем и неговата версия. Представител на Агенцията за закрила на детето ще говори за това как може да се помогне на болни деца, които имат нещастието баща им да злоупотребява със състоянието им.

Четвъртък, 9 юли
Да отпадне ли Вазов от учебниците по литература"?

По казуса "Да отпадне ли Вазов от учебниците по литература" търсим мнението на ученици, учители, експерти, както и лицата,  който го отричат...

Петък, 10 юли
Да има ли пране по сградите на централните софийски улици?

Необходима ли е специална забрана за това – мнение на  собствениците на апартаменти и представители на общината.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”