Лица Партита

Летните партита на Heineken започват с Алекс Раева и DJ Doncho

Добави коментар

Комплекс „Оазис” и Варна са първите горещи дестинации от българското турне на Heineken
Комплекс „Оазис” и Варна са първите горещи дестинации от българското турне на Heineken

Летните партита на Heineken започват с Алекс Раева и DJ DonchoHeineken Star World Tour стартира на 16-ти и 17-ти юли с горещи партита по Черноморието. Новата платформа е част от глобалните инициативи на марката Heineken. Тя ще бъде разгърната в поредица от събития, промоционални активности, интерактивни комуникация и иновативни технологии, които следват духа на марката. Изборът на музикален стил е вокален хаус, а идеята на събитията е от лежерни плажни емоции да прерастват в стилни нощни партита с Алекс Раева и DJ Doncho.

Първите две партита от турнето ще бъдат на 16 юли (петък) в клуб “Wake Up”, комплекс „Оазис”, Лозенец и на 17 юли (събота) в клуб “Debut” във Варна.  


Heineken Star World Tour е една от най-вълнуващите глобални музикални платформи, която дава възможност на ценителите на стойностните музикални преживявания и качествената бира, да бъдат част от международните инициативи на марката. Шестима от феновете, които ще дойдат на българските партита, имат шанса да изживеят невероятни моменти, като спечелят билет за едно от големите глобални Heineken партита в Heineken Music Hall в Амстердам през есента. Всеки, който се забавлява с музиката на Алекс Раева и DJ Doncho ще има възможността да получи карта с уникален код, който да регистрира на сайта www.heinekenmusic.bg. 

Heineken Music Hall е една от най-големите парти дестинации в Европа и единствената концертна зала в Холандия, построена специално за музикални изпълнения. Тя се разполага на площ от 3 000 кв. м и е с капацитет 5 500 посетители. Разнообразната програма на Heineken Music Hall предлага жанрове от електронен dance и поп, през хард рок и R&B, до джаз и алтернативна музика. От 2001 насам Heineken Music Hall доказва с пълна сила кредото "Live will never be the same!"*. Тази свежа концепция предлага на повече от 600 000 посетители годишно незабравими парти нощи.

Много музика, забавление и невероятни моменти очакват меломаните и феновете на добрата бира, тъй като Heineken ще обикаля българското Черноморие през целия летен сезон.

юли
  • 16.7/петък/ – Wake Up, Лозенец/Оазис
  • 17.07 /събота/ – Debute, Варна
  • 24.07 /събота/ – Планет, Св. Влас
  • 30.07 /петък/– Mood, Лозенец   

август
  • 27.08 /петък/ – Bedroom, Слънчев бряг
  • 28.08 /събота/– Планет, Варна
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър