Актуално В програмата

Летящата Ивет Лалова в bTV Репортерите тази събота

Добави коментар

В съботната вечер на 14 декември bTV Репортерите продължават да разкриват какво е да „влезеш в обувките“ на най-добрите български спортисти.

В съботната вечер на 14 декември bTV Репортерите продължават да разкриват какво е да „влезеш в обувките“ на най-добрите български спортисти. Репортерът на спортната редакция Димитър Тасев и операторът Николай Кънчев ще пренесат зрителите в италианския град Риети, където тренира седмата най-бърза жена в света на 200 метра – Ивет Лалова. За първи път българската спринтьорка допуска журналисти в дома си и в тренировъчната си база, и то по време на един от най-тежките периоди в годината за атлетите. Сега тренировките са най-интензивни, като преобладават силовите натоварвания. 

 

Добави описание


Специално за зрителите, екипът на bTV прекара няколко дни в компанията на Ивет, съпруга ѝ Симоне и кучето Болт, за да разкаже една различна история, посветена на постоянството, шампионския хъс и голямото сърце на най-бързата българка.


Какво е да тренираш рамо до рамо с третата най-опитна спринтьорка, участвала на световен финал? Как живее Ивет Лалова в Италия и защо се чувства там не в дома си, а като на лагер -  отговорите на тези и много други въпроси от първо лице зрителите на bTV ще научат тази събота, от 19.30 ч., във филма на bTV Репортерите „Живот на спринт“. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Репортерите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Тази събота в bTV Репортерите: Аз съм БУРНЕША.

Спортът като мост между света на тишината и този на любовта - в bTV Репортерите

bTV Репортерите: Едно денонощие очи в очи с коронавируса, болните и техните спасители