Актуално В програмата

Лео празнува рожден ден в ефир - тази сряда 09.03.2011г., по ТВ 7

Добави коментар

Лео празнува рожден ден в ефир - тази сряда 09.03.2011г., по ТВ 7
Тази седмица, най-чаровният готвач Лео в българския ефир празнува своя рожден ден.

Лео празнува рожден ден в ефир


Италианският кулинар става на 37 години и ще посрещне рождения си ден в ефира на сутрешното готварско шоу “Какво ви забърка Лео“.
Екипът на предаването е подготвил сладка изненада за водещия, а зрителите ще могат да видят, каква е изненадата, с какво ще почерпи Лео и какво ще приготви на рождения си ден -  тази сряда 09.03.2011г., по ТВ 7.

Готварското шоу на Лео бързо стана едно от най-харесваните и свежи кулинарни предавания в българския ефир. Средиземноморският чар, приятното чувство за хумор и смешният неправилен български,  превърнаха Лео в любимец не само на домакините, но и на всички, които обичат да готвят или да похапват вкусна храна.

През изминалата година на гости при Лео готвиха едни от най-добрите главни готвачи в България, както и множество звезди – Графа, Дони и Нети, Мария Илиева, Елица Тодорова, Любо Ганев, Маги Желязкова, Дичо, Дим Дуков, Орлин Павлов, Мишо Шамара, Маги Вълчанова, Емил Кошлуков, Етиен Леви, Алфредо Торес и много други.

За тази година Лео си пожела, още много вкусни гозби сготвени в ефир, както разбира се любов и здраве.

Любимата на Лео, Лучия също е подготвила изненада за рожденика – Тя ще заведе Лео на романтична екскурзия до Кения, той пък я изненада февруари – тази година, когато я заведе в Париж, да празнуват нейния рожден ден !
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Какво ви забърка Лео

Лео ще става татко на близнаци

„Какво ви забърка Лео“: Торта от рикота приготвена от Черната Златка

ТВ7 стартира напълно обновена на 14 юни, понеделник

Какво ви забърка Лео