Филми Фентъзи

Легенда

Добави коментар

"Легенда":Том Kруз участва в това визуално смайващо фентъзи приключение, в което истински доброто и лошото воюват до смърт сред поразителна обстановка. Действието се развива в митична гора извън времето, обитавана от феи, гоблини, еднорози и смъртни.

The Legend, САЩ, 1985 г.

Фентъзи

Режисьор: Ридли Скот
В ролите: Том Круз, Мия Сара, Тим Къри, Дейвид Бенет, Алис Пейтън

Легенда


Том Kруз участва в това визуално смайващо фентъзи приключение, в което истински доброто и лошото воюват до смърт сред поразителна обстановка. Действието се развива в митична гора извън времето, обитавана от феи, гоблини, еднорози и смъртни.

В тази фантастична история Джак (Том Круз) е мистичен горски обитател, избран от съдбата да предприеме героично пътешествие. Лорда на Мрака (Тим Къри) иска да убие последния еднорог, за да може тъмнината да завземе света.

Единствено някой красив и чист като принцеса Лили (Мия Сара) може да привлече еднорози и той решава да се ожени за нея. Неговият план е тя да убие еднорога на церемонията. Джак трябва да спаси красивата принцеса и да победи демоничния Лорд или светът ще бъде потопен в безкраен ледников период.
Режисиран от Ридли Скот, филмът се прочува със забележителните си декори и обстановка и несравнимите си образи.

Сценарият е на Уилям Хортсберг, но историята около заснемането на филма наподобява легенда. Тя е започнала в студио, в което са снимани филмите за Джеймс Бонд, но след пожар са приключени на съвсем друг място.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Том Круз

Истинска измама / Knight & Day (2010) - премиера 2 юли 2010

"Забвение" - фантастичният екшън с Том Круз

Том Круз отново е екшън герой в "Джак Ричър"

Камерън Диас е най-опасната звезда в интернет