Сериали Криминални Сериали Романтични

Лечителят | Healer

Добави коментар

„Лечителят“ открехва завесата на криминалния свят в Южна Корея и по изключително вълнуващ начин преплита съдбите на трима напълно непознати – нощен куриер, известен журналист и прохождаща репортерка.

Нощният куриер със завидни бойни умения Со Джонг Ху, наричан Лечителя, няма приятели, а мечтата на живота му е да събере пари за собствен частен необитаем остров, където да живее безгрижно. За целта той не се колебае да приема високоплатени поръчки, които се движат по ръба на закона. Поредната такава го среща с привлекателната Че Йонг Шин, която работи за папарашки сайт, но мечтае да стане истински репортер като известния журналист Ким Мун Хо.

Со Джонг Ху получава задача именно от Ким Мун Хо да защитава Че Йонг Шин от хората, които искат смъртта ѝ. Той обаче се влюбва в нея, а съдбоносната им среща става причина една дълбоко пазена тайна, свързана с истинската самоличност на младата журналистка, да излезе наяве.

Тримата герои се оказват свързани не само с обща цел, но и с престъпление в миналото, което ги е направило такива, каквито са сега. Постепенно, разплитайки загадката, Со Джонг Ху, Ким Мун Хо и Чи Йонг Шин разбират, че да се ровиш в чуждите грехове е много опасно… и дори смъртоносно. Но те са въоръжени с истината, любовта и не на последно място със завидните хакерски умения на тайнствен приятел.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лечителят

Вълнуващата корейска драма „Лечителят“ с премиера по bTV Lady от 10 януари