Актуално В програмата

Куп щури недоразумения в „All Inclusive“

Добави коментар

Комичен разрив в отношенията заплашва почивката в „All Inclusive“

Много забавни моменти, изпълнени с куп щури недоразумения предстоят в “All Inclusive” този петък от 21:00 ч. по NOVA. Премиерата на третия сезон на “All Inclusive” повтори успеха на предните два и отбеляза висока гледаемост, затвърждавайки интереса на зрителите към един от най-любимите им български сериали.

Във втория епизод на комедията ни очакват още много забавни моменти, с които отново ще се посмеем този петък. Едно е факт – само предварително запазената почивка принуждава Чобанови и Сиромашки да бъдат заедно по празниците, при положение, че отношенията им са толкова влошени. Но каква е причината за раздора в приятелството на две толкова близки семейства и на какво са готови, за да спечелят в комичното състезание за надмощие помежду си?

Текст от potv.bg

Христо (Ненчо Балабанов) и Пламен (Любен Кънев) тръгнаха с голям ентусиазъм по следите на знаменития италиански скиор Алберто Томба, въобразявайки си, че той е отседнал в съседен на техния апартамент. Вместо Томба, обаче, те откриха забавния пловдивски милионер Емил Хаджикосев (Явор Борисов), който не устоя на изкушението да вземе заблудените на подбив. Какво търси той в хотела и каква голяма изненада очаква цялата весела компания във втория епизод на “All Inclusive”?

Още при първата разходка в Банско, Елена (София Маринкова) случайно срещна своя стара любов – Явор (Юлиян Малинов), който работи като ски учител на пистата. Защо тази бивша връзка на Ели е останала тайна за Пламен, дали той ще разбере за отношенията от миналото на своята съпруга с красивия инструктор и какви комични премеждия очакват семействата по време на първия им ски урок в планината? Това ще стане ясно в следващия епизод на сериала – в петък, от 21:00 ч., по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“