ТВ анонси Discovery Channels

Култовото предаване на Discovery Channel „Смъртоносен улов“ се завръща за разтърсващ 13 сезон

Добави коментар

Ловът на раци край бреговете на Аляска в леденото Берингово море е смъртоносно опасен. Премиерният 13-и сезон проследява Уайлд Бил, който влага всичките си пари в нова лодка.

Ловът на раци край бреговете на Аляска в леденото Берингово море е смъртоносно опасен. Премиерният 13-и сезон проследява Уайлд Бил, който влага всичките си пари в нова лодка. В новите епизоди ще видим и оттеглянето на братята Хилстранд, за които това е последен сезон. Зиг Хансен опитва да установи баланс между здравето и имуществото си, докато младите капитани Джейк и Шон Дуайър се борят да запазят мястото си във флота. Новият 13 сезон на култовата поредица „Смъртоносен улов“ показва развитието на тези истории от 17 юни, събота, от 22:00 ч., по Discovery Channel.

 

Добави описание

 

Освен с редицата емоционални завръщания и раздели, екипажите трябва да се справят с много по-тежък и сериозен проблем. Температурите в Берингово море са се вдигнали с 4 градуса спрямо изминалата година - 50 пъти повече от обичайното. В резултат на това раците са изчезнали, оставяйки ловците с празни ръце и пораждайки ожесточен лов в нерегистрирани води с цел запазване на препитанието им. Капитан Зиг се подготвя за най-лошото, след като се завръща след тежък сърдечен удар. Изминалият сезон бе изключително изтощаващ и за отслабналият и трезвен Кийт Колбърн, който отново е на борда, за да поеме управлението.

 

Добави описание

 

С намаляването на квотите, Шон се бори да запази наследството на баща си, когото е изгубил наскоро, а Джейк Андерсън работи усилено, за да компенсира слабия изминал сезон. Тези и още много емоционални моменти очаквайте в новия 13 сезон на „Смъртоносен улов“ с начало 17 юни по Discovery Channel. 

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смъртоносен улов

Смъртоносен улов

Тези празници Discovery Channel ти подарява твоите любими предавания

Смъртоносен улов

В програмата: