Актуално В програмата

Крум и Емануела стартираха участието си в „Бягство към победата”

Добави коментар

На истинско изпитание бяха подложени Крум и Емануела в първите два епизода от „Бягство към победата”, в които те се присъединиха.
Крум яде червеи, бърка в кутия със змии.
Емануела с успех на картинг пистатаНа истинско изпитание бяха подложени Крум и Емануела в първите два епизода от „Бягство към победата”, в които те се присъединиха.

В унисон с желанието си да се види булка, Емануела облече булчинска рокля.


В унисон с желанието си да се види булка, Емануела облече булчинска рокля. В младоженски дрехи се премени Крум и в този вид двамата прекосиха улиците на Асеновград, изпълнявайки поредната задача, поставена от екипа на предаването. Под звуците на Менделсон двамата застанаха в ритуалния дом на Общината, но до брак не се стигна.

Вместо това се отправиха към Пловдив, където ги очакваха поредните преживявания. На Емануела се падна честта да бърка в кутия със змии. След като отказа, Крум пое инициативата и я замени и смело свърши поставената им задача.

Последва нова изненада – певицата на годината трябваше да изяде шест червея.


Последва нова изненада – певицата на годината трябваше да изяде шест червея. Въпреки уверенията на екипа и насъбралата се публика, че само така ще продължат участието си в предаването, тя отказа. Крум с хъс изяде шестте огромни червея пред разстроения поглед на Емануела и двамата продължиха по пътя в „Бягство към победата”.

Последва картинг състезание, в което Емануела се представи като истински майстор пилот. Бягство от затвора, кални бани, басейни с картофи и куп още предизвикателства станаха част от ежедневието на двамата   изпълнители. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"