Архив Горещо

Кристина Патрашкова в „Горещо”, събота, 19 декември, 22:00 часа, Нова ТВ

Добави коментар

Алексей Петров отказал да говори пред диктофон и Кристина Патрашкова била принудена да запише цялото интервю с него на ръка - „Горещо”, събота, 19 декември, 22:00 часа, Нова ТВ

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Алексей Петров отказал да говори пред диктофон и Кристина Патрашкова била принудена да запише цялото интервю с него на ръка -  „Горещо”, събота, 19 декември, 22:00 часа, Нова ТВ

Тази събота, 19 декември от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е журналистката Кристина Патрашкова, за да разкрие пикантни подробности за знаковите си интервюта с известни българи, които малцина журналисти са успявали да интервюират.

Кристина ПатрашковаКристина Патрашкова признава, че Васил Божков ѝ е бил много интересен и от доста дълго време искала да направи интервю с него. Знаела, че е много дистанциран човек и допуска малко хора до себе си и ѝ било много любопитно да надникне в света на този човек.

Помолила художника Светлин Русев да ѝ съдейства и изненадващо за нея Васил Божков се съгласил да се срещнат и да обсъдят предварително въпросите. „Това, което ми направи впечатление в разговора е, че той е човек, който обича естествените хора и обича човек, който разговаря с него, да си защитава позицията. Заради респекта, който безспорно внушава вероятно малцина го правят. Той наистина е човек, който говори кратко, лаконично, но през цялото време имаш усещането, че протича един друг мисловен процес, който не е ясно какъв е!”

Двамата се разбират интервюто да бъде направено: „Аз не можах да повярвам, защото той наистина е дал не повече от пет интервюта в живота си! След това пак не беше толкова лесно, защото отивайки вече да направя интервюто – това явно беше някаква игра от негова страна – в продължение на час умувахме дали да разговаряме. В мига, в който обаче включих касетофона, нещата станаха!...”

Срещата на Кристина Патрашкова с Алексей Петров била малко особена според нея заради близкото ѝ приятелство с Огнян Стефанов тогава: „Алексей Петров се срещна с мен, представяйки си, че аз имам изключително негативна представа за него, формирана от Огнян. Може би даже това му е било и провокация – една от провокациите да реши да говори! За него бях слушала какви ли не легенди – мистиката около него е много голяма. И когато има такава легенда, подхранвана от това, че той е един от хората, които знаят едва ли не всичко за всички в тази държава, т.е. много е опасен, ако реши да си отвори устата, ми беше странно преди да го видя. Представях си го много строг, много студен, много дистанциран, може би дори до известна степен силов!”

Кристина ПатрашковаДвамата се срещат на легендарния басейн „Спартак” и на Кристина Патрашкова ѝ се налага да се върне във „времето на Паисий Хилендарски”, защото Алексей Петров отказва да говори на диктофон. „Определено знае много, но много трудно можеш да измъкнеш това, което знае!... Очевидно в даден момент може да бъде опасен – ако реши да говори, говори с информация!”

Тази събота в „Горещо” гостуват моделът Биляна Йотовска и световният шампион по културизъм Митко Димитров, който разказва как се е запалил по този спорт и как Георги Илиев му е помогнал в началото на кариерата му: „Не е тайна, че имах добър спонсор. Даде ми добър старт!... Посочи ми къде има средства в багажника на колата – къде е куфарът с парите и ми каза: „От каквото имаш нужда – бъркаш, взимаш, записваш всичко в едно тефтерче!”... В куфара имаше поне двеста хиляди лева всеки ден. Освен мен още много хора така бъркаха и си взимаха и парите свършваха изненадващо бързо!” Митко Димитров си припомня и времената, когато е работил като охранител на Мето Илиенски и на Жоро Илиев.

Какво е да срещнеш Васил Божков и защо за Кристина Патрашкова атмосферата в кабинета му е била странна? Съсобственик ли е Алексей Петров във вестник „Галерия” и защо отказва интервюто с него да бъде записано с диктофон? И още: за арабските и еврейските пари на българския медиен пазар, за Христо Стоичков и за езика на жестовете.

 „Горещо”, събота, 19 декември 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова , Кристина Патрашкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Кристина Патрашкова е новото лице на „Папараци”

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4