Актуално В програмата

Кристина Патрашкова е новото лице на „Папараци”

1 коментар

Известната журналистка Кристина Патрашкова е новото лице, част от екипа на Николета Лозанова в телевизионния таблоид „Папараци”, което се излъчва всяка неделя от 22.00 часа по bTV.

Известната журналистка Кристина Патрашкова е новото лице, част от екипа на Николета Лозанова в телевизионния таблоид „Папараци”, което се излъчва всяка неделя от 22.00 часа по bTV. Всяка седмица тя ще представя по една знакова фигура от хайлайфа на държавата, а първият ѝ събеседник в предаването на 5 април е поп певецът Миро.

"Папараци" се доказа, като най-успешният телевизионен таблоид, ние обаче решихме да заблестим с още по-ярка светлина, като прибавим към звездния ни състав  и най-успешната светска журналистка в България. Сигурно повечето от вас се питат как приех още една дама в екипа си и дали двете ще успеем да мелим брашно заедно? Е, съжалявам че отново ще разочаровам голяма част от аудиторията, но Криси и аз сме в прекрасни отношения и всяка от нас си знае мястото, силата и сферата на влияние”, коментира водещата на „Папараци” Николета Лозанова.

Кристина Патрашкова се занимава с журналистика повече от 20 години. Работила е във вестниците „24 часа”, „Сега” и „Монитор”, а в момента е главен редактор на седмичника „Галерия”. През 2011 година вестникът разпространява записите, станали известни като „Ало, Ваньо”, около които гръмва скандалът с бизнесмена Михаил Михов, известен като Мишо Бирата. Освен във вестници Кристина Патрашкова е работила за различни телевизии, а в продължение на година води авторското предаване „Истории с Патрашкова“ по ТВ 2. Известна е с многобройните си коментари в различни риалити формати.

Кристина Патрашкова е новото лице на „Папараци”

Журналистката е автор на множество разговори-изповеди с известни български и световни интелектуалци. В продължение на 11 години отразява кинофестивала в Кан и прави първите за България интервюта с Франсис Форд Копола, Милош Форман, Джак Никълсън и Ал Пачино. През 2007 година успява да интервюира литературната легенда Кърт Вонегът само няколко месеца преди смъртта му. Това е първото интервю на големия писател пред български журналист и последното, което е дал в живота си.
Кристина Патрашкова е автор на няколко книги, две от които са сборници от интервюта с хора, през чийто поглед се пречупва преходът в България.
През 2011 година е избрана за една от 100-те най-влиятелни жени в България в популярната класация на в. „Пари”. През 2014-та година Кристина Патрашкова получава присъдената за първи път награда за Бизнес дама на година в областта на медиите. 

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Папараци , Кристина Патрашкова

Мария Илиева признава пред Мария Игнатова - Влюбена съм!

Папи Ханс пред Мария Игнатова: Трябваше да се влюбя 20 пъти, за да разбера какво е любовта!

Фънки: „Бях злобно дете със скучно детство“

Сашо Кадиев и Мария Игнатова създават нов телевизионен жанр - интервю на висока скорост

Мария Игнатова и Андрей Арнаудов - „демонстрация“ в стил „ново 20“