Лица Актьори

Кристин Крюк за ролята си в „Тежката истина“

Добави коментар

Красавицата Кристин Крюк разследва мистериозна болест в „Тежката истина“ по AXN

Красавицата Кристин Крюк разследва мистериозна болест в „Тежката истина“ по AXN.

„Тежката истината“ е разследваща правна драма, в която безпомощни ищци търсят закрилата на отдадени адвокати, които не се страхуват да потърсят истината на всяка цена, без да поставят на първо място личната облага.

Ето кратко интервю с актрисата Кристин Крюк, по повод премиерата на „Тежката истина“ по AXN.

 

Какво Ви накара да приемете участие в този проект?

Кристин Крюк: Бях привлечена от проекта още когато беше в съвсем идейна фаза и това, което ми хареса най-вече бяха отношенията в една тясна общност - как си взаимодействат природозащитници и патриархални порядки, силата на влияние на традиционните ценности в семействата, които не подлежат на коментар - проста са такива, защото са такива и това е! В сериала се разказва за малък град, в който младите момичета са засегнити от някаква мистериозна болест, но конкретно въпросът опира до това, какво се случва, когато хората са далече от прожекторите на големия град, където всеки се чуди от какво да направи сензация, за да влезе в новините, а тук е точно обратното – общността е обединена около идеята всико да си остане по старому, дори цената за това да е висока. Освен историята и героинята ми също има пръст в това да поискам да съм част от този проект, защото ролята е трудна и предизвикателна. Нямах търпение да я изиграя. 

 

Джоан е родена и израсла в този град и се чувства свързана с него. Какво ще разберем за нейното минало там?

Кристин Крюк: Историята се завърта около два паралелни сюжета – криминалният случай, разследването на който следва да даде отговор на въпроса какво се случва с тези момичета, и какво се е случило в миналото на Джоан и по-точно, какво е накарало семейството ѝ да напусне набързо града, когато тя е била 14 годишна. Разбулването на тази тайна ще продължи през целия сезон и ще се отрази на Джоана на дълбоко, личностно ниво.  Това ще я накара да постави под съмнение всичко, в което е вярвала и на чиято база се е изграждала като личност.


Какви са отношенията между Джоана и Били, героят на Питър Мууни в този сезон?

Кристин Крюк: Те са много различни хора във всяко едно отношение, но това им помага да се допълват взаимно. От позицията на Джоана, Били наистина променя начина, по който тя гледа на адвокатите, защото той прави всичко грешно според нея. Той избира да слуша сърцето си и да действа според чувствата си, а за нея, след като цял живот се е обучавала точно в обратното, това няма никакъв смисъл.  За нея, да види как някой инвестира толкова много от личната си вяра и се ангажира толкова силно емоционално с даден случай е истинска загуба на време и нерви.

 

Добави описание


Този случай разделя Джоана от Алан – партньорът ѝ в живота. Как се отразява това на връзката им?

Кристин Крюк: Те работят заедно, любовта на техния живот е работата им. Това е, което ги свързва е да ходят заедно на работа, след което да се приберат в къщи, за да прегледат преписките по делата през деня, това е техният живот, това е, което правят и което са. Така че, когато Джоана решава да остане в родния си град, става интересно. Динамиката на връзката им е наистина забавна за гледане.


Извън Джоана, кой друг герой мислите, че би развълнувал зрителите в този сезон?

Кристин Крюк: Мисля, че зрителите ще се влюбят в Луна (Стар Спейд). Според мен тийнейджърките са фантастични! Също и Ануин О‘Дрискол, която играе Тейлър и Сара Томпсън в ролята на Моли – племенницата на Били.  Тези трите са цяло съкровище! Те са прекрасни актриси и мисля, че едно от нещата, което ще привлече зрителите към сериала е това, което се случва с тези млади жени в течение на сезона.

 

Нещо повече, което бихте могла да ни споделите за първия епизод?

Кристин Крюк: Пилотният епизод ни запознава с текущите събития. Ако сме си свършили добре работата, в първия епизод ще се запознаете с основните персонажи, в които вярвам, че ще се влюбите и с които ще плачете и ще се смеете през целия сезон!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тежката истина , Кристин Крюк