Архив Big Brother

Кристиян е първият напуснал къщата на Big Brother

Добави коментар

Никита обяви война на вулгарността в Къщата

В понеделник в Къщата на Big Brother се проведоха първите елиминации. След зрителското гласуване най-малък негативен вот събраха барманът Пламен и Братухчев. Само седмица след старта на най-грандиозното шоу в България, с 49% негативен вот,  Къщата напусна завинаги Кристиян.
 

Богданов

 

В епизода във вторник ще видим как назначението на Братухчев за Биг Бос за пореден път ще ескалира напрежението в Къщата. За Цветелин и Богданов решението на Big Brother се превърна в поредния повод за нападки към Братухчев. Въпреки отбоя на провъзгласилите се за лидери в Къщата обаче, Братухчев ще бъде повече от решителен да предпази голямата награда от редуциране и ще вземе редица лидерски решения. Едно от тях ще е назначението на Цецо и Богданов за отговорници по чистотата на тоалетната.
 
След като Ирена първа се усмели да надигне глас срещу дуото Богданов – Цветелин, друга жена ще последва примера й.

 

Никита

 

Никита публично ще заяви, че не възнамерява да търпи повече поведението на двамата мъже. Тя категорично ще застане срещу вулгаризмите и високия тон, с които Богданов и Цецо често си служат, а това ще доведе до категоричното сформиране на лагери в Къщата, естествено съпътствано от поредната порция скандали. 
 
Big Brother е подготвил изненада за съквартирантите - те най-накрая ще разберат какво се случи с багажа им. За да могат да си го върнат обаче, всички ще участват в търг с тайно наддване, а сумата, която всеки е склонен да плати за вещите си, ще се приспада от голямата награда. Колко пари са готови да жертват Съквартирантите в името на личния си комфорт и какви ще са последствията от мисията ще разберем във вторник от 20 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала

В програмата: