Актуално В програмата

Кристиан Кирилов се оказа Златният в „Маскираният певец“

Добави коментар

На крачка от полуфинала във втори сезон на „Маскираният певец“ Златният приключи своето участие в предаването, а зад маската скрит се оказа Кристиан Кирилов.

На крачка от полуфинала във втори сезон на „Маскираният певец“ Златният приключи своето участие в предаването, а зад маската скрит се оказа Кристиан Кирилов. Той влезе в силна музикална и артистична битка с изпълнението на „Кукла“ на Атлас, но неговите опоненти Макаронът и Баба Яга, успяха да съберат по-висок зрителски вот. „Владо Пенев е мой истински идол и винаги съм искал да бъда на една сцена с него и това се случи сега. Искам да благодаря на целия екип.

 

Добави описание

 

Всички са страхотни професионалисти. Благодаря и на всички зрители, които гласуваха за мен“, сподели за участието си в шоуто Кристиан. Златният беше един от най-загадъчните образи, за които следователите до последно имаха големи колебания, но Владо Пенев и Азис успяха да познаят риалити звездата, натрупвайки нови точки за панела.

 

Добави описание

 

Бебето се завърна в шоуто като част от детективския панел, а този път под закачливата маска, разобличена в началото на предаването, беше скрит рапърът Криско. Още преди две седмици следователите бяха убедени, че именно той е дал живот на симпатичния образ, но се оказа, че Къци Вапцаров е успял да заблуди всички. Освен Бебето, специални гости в най-мистериозното шоу бях бяха Паунът и Пеперудата от първия сезон на „Маскираният певец“. В костюма на красивия Паун влезе Руслан Мъйнов и остана загадка за панела, който се обедини около името на Рафи Бохосян.

 

Добави описание

 

„Исках да изпея „Цвете от луната“ на БТР с гласа на Дони, за да заблудя още повече всички“, пошегува се актьорът и певец за изпълнението си.

 

Добави описание

 

„Страхотен адреналин се изпитва на тази сцена. Чувствах се прекрасно в костюма на Пеперудата“, разказа за емоцията от участието си Петя Буюклиева, която върна живот на впечатляващите криле на Пеперудата. Белослава и Катя от дует „Ритон“ бяха сред предположенията на панела, но единствено Криско успя да даде верен отговор.

 

За първи път в историята на предаването в световен мащаб маските бяха подложени на истински разпити в рамките на 60 секунди от панелистите. Сред предположенията след зададените въпроси се появиха имената на Рут Колева, Папи Ханс, Ники Китаеца, Краси Радков.  

 

Четири маски продължават напред във втория сезон на „Маскираният певец“. Булката, Макаронът, Баба Яга и Хищницата ще влязат в новите битки, но само трима от тях ще станат част от големия финал. Кои ще са те и какви изненади очакват зрителите? – не пропускайте да разберете следващата събота в 20:00 в  “Маскираният певец“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“