Актуално Търси се...

Кръстьо Лафазанов гостува в „Търси се...” тази събота

Добави коментар

Един от любимите комедийни актьори у нас – Кръстю Лафазанов - ще бъде гост в „Търси се...” тази събота, 10 януари по bTV.
Кръстьо Лафазанов гостува в „Търси се...” тази съботаЕдин от любимите комедийни актьори у нас – Кръстю Лафазанов - ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се...” тази събота, 10 януари по bTV. Водещите Нели и Меги ще го срещнат с най-добрите му приятели извън сцената и с неговото семейство.

Най-вълнуващата среща за актьора ще бъде с неговата дъщеря – Елица, която преди няколко месеца се омъжи.

Как е приел новината за предстоящата сватба и какви са отношенията на Къци със зет му – ще стане ясно в предаването.

Елица ще разкаже и за най-незабравимите ѝ моменти от детството, в които се е забавлявала с необичайните приказки на баща си. По време на вълнуващата изповед, актьорът няма да скри сълзите си от вълнение.

 съпругата му -  Елена Начева, която ще го изненада на живо в студиото на „Търси се...”

За Лфазанов ще говори и съпругата му -  Елена Начева, която ще го изненада на живо в студиото на „Търси се...”. Двамата ще разкажат за трудните моменти в живота им, в които единствено любовта ги е спасявала.

Емоционална ще бъде и срещата на Къци с колегите му от комедийното шоу „Комиците”, които ще разкажат колко лесно и забавно е да се работи с него.

Кръстьо Лафазанов гостува в „Търси се...” тази съботаОказва се, че най-големият проблем на актьора по време на работа е ...смехът, който често пречи на концентрацията. Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Христо Гърбов ще разкрият кулинарните страсти на Къци, както и любимото му занимание през лятото. Комиците ще предизвикат своя колега да изиграе две роли, които „не са му по сърце” – на циганин и на гей. Дали Къци ще се справи – ще стане ясно в „Търси се...”.

Другото интересно предизвикателство ще дойде от актьора Теодор Елмазов, с когото се оказва, че Къци е бил в една детска градина в родния им град Варна.

Актьорът ще предизвика своя колега да плете на две куки. Зрителите ще видят Кръстю Лазанов в поредица от роли, в които ще го вкарат и останалите му приятели – да танцува рокендрол, да рисува, да импровизира.

Последната изненада за Къци е един от любимите му режисьори - Джеки Стоев, който ще разкрие лесно ли е да се режисира актьора Кръстьо Лафазанов.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“