Музика Концерт

Кралицата на сръбската музика Цеца Величкович вече е на свобода!

Добави коментар

Над 500 промоционални билета за концерта на Цеца Величкович на 22 май в Арена Армеец София бяха продадени в първите два часа от днешния работен ден на касите на НДК и Eventim.
Над 500 промоционални билета за концерта на Цеца Величкович  на 22 май в Арена Армеец София бяха продадени в първите два часа от днешния работен ден на касите на НДК и Eventim.

Пускането на билетите в продажба за концерта на сръбската звезда у нас съвпадна с излизането ѝ на свобода след дълги месеци домашен арест.

Кралицата на сръбската музика  Цеца Величкович вече е на свобода!

Интересът към концерта на Цеца на 22 май е сензационен – очаква се да надмине по посещаемост този на Лепа Брена през декември миналата година.

Промоционални билети от всички ценови категории за Цеца Величкович все още могат да бъдат намерени на касата на Арена Армеец, Билетен център НДК и мрежата на Eventim. Промоционалните цени от 15 до 50 лв важат до изчерпване на количествата (първите 3000 броя), след което редовните цени ще са от 20 до 60 лв.

В Сърбия освобождаването на Цеца Величкович  е топ новината на деня, а десетки фенове още в ранни зори обсадиха дома й, за да бъдат сред първите, видели своята любимка на свобода.

Всеки момент се очаква певицата да обяви и останалите дати от голямото си турне тази година, част от което е и датата за София на 22 май в Арена Армеец. Вече са потвърдени концерти на Цеца Величкович във Франция, Швейцария, Германия, Австрия и др.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цеца Величкович

СЕСА в траур - отмени партито за рождения си ден

Цеца Величкович: Сънувам Аркан - понякога често, друг път по-рядко