Актуално В програмата

Край на разхищенията в кулинарното шоу Hell`s Kitchen

Добави коментар

Шеф Виктор Ангелов слага край на разхищенията в Hell`s Kitchen България. Новото пролетно меню на ресторанта поставя професионалистите пред нови затруднения.

Тази вечер 10 април 2018 г. в Hell`s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, шеф Виктор Ангелов ще даде на професионалистите предизвикателство, което ще има за цел да сложи край на разхищенията на храна.

Новото пролетно меню на ресторанта ще постави участниците пред нови изпитания, а в края на вечерта ще стане ясен и първият номиниран за изгонване тази седмица.

Край на разхищенията в кулинарното шоу Hell`s Kitchen

Днес професионалистите от Hell`s Kitchen България ще се изправят пред специално предизвикателство. Те ще трябва да оползотворят всички останали заготовки от старото меню и с тях да приготвят оригинални ястия. С тази задача шеф Ангелов ще има за цел да ги научи как да използват всичките си продукти, така че никога да не остава храна. Всеки участник ще се представи със собствена чиния, а победителите ще получат танцови уроци от професионалисти, докато победените ще трябва да подготвят 500 профитерола, които да поднасят като комплимент към гостите на ресторанта.

Край на разхищенията в кулинарното шоу Hell`s Kitchen

Вечерната резервация ще стартира по напълно ново пролетно меню и с известни размествания в отборите.

Гичка ще влезе в нова роля – на келнер

Гичка ще влезе в нова роля – на келнер, докато съотборниците ѝ ще срещнат затруднения с новите рецепти. В синия отбор затруднения също няма да липсват, но докато едни изпъкват с умения и знания, други ще затънат в поредица от грешки.

Кой отбор ще се представи по-добре и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България