ТВ анонси bTV

Котешки лудории с Гарфийлд до края на месец юли по bTV Comedy

Добави коментар

Гарфийлд, най-любимата котка на поколения „деца”, ще радва зрителите на bTV Comedy в две поредни петък вечери.
Гарфийлд, най-любимата котка на поколения „деца”, ще радва зрителите на bTV Comedy в две поредни петък вечери. Очарователните комедии „Гарфийлд” и премиерния „Гарфийлд в действие” ще се излъчат на 20 и 27 юли от 20.00 часа. В тях ще видим палавият котарак в много интересни ситуации и нетипични за неговия изискан мързел положения.

Котешки лудории с Гарфийлд

На 20 юли, сладкият живот на Гарфийлд ще бъде преобърнат на 360 градуса. Той е господар на своята вселена, която се състои от - удобен стол пред телевизора, пир с любимото  ястие и обиждане на неговия собственик Джон (Брекин Майер). Докато там не се настанява най-големия му кошмар - Оди – мило и глупаво куче. Отношенията между тях минават през много етапи, но в крайна сметка Гарфийлд успява да се откъсне от мързеливия си живот и тръгва на най-невероятната мисия -  да спаси Оди!

На 27 юли от 20.00 часа недоволство на Гарфийлд от еднообразния живот в рисувания свят и умората от работата в студиото за комикси с колегите Уоли, мечока Вили, заека Ренди и Бонита, ескалира.

Котешки лудории с Гарфийлд

Когато Оди оставя случайно просека през част от екрана, която отделя царството на анимационния от реалния свят, Гарфийлд импулсивно решава да се гмурне безразсъдно в земята на продавачите на хотдог без да мисли за приятелката си Арлин или за собственика Йон.

Котешки лудории с ГарфийлдСледван от непохватния Оди, първоначалната възбуда на Гарфийлд бързо помръква при мисълта за търсене на късчета храна в боклука и прекарване на нощта в старо разбито сдание.

Още повече кварталните котки не вярват, че той е истинския Гарфийлд от забавните списания и той узнава, че влизайки в реалния свят, може никога да не се върне в рисувания.

Когато местен вестник обявява намерението си да измести завинаги комиксите на Гарфийлд, той осъзнава чудовищната си грешка и моли рисуваните си колеги някак да намерят начин да върнат него и Оди обратно в рисувания свят преди техния комикс да бъде окончателно отменен.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гарфийлд

Гарфийлд - нови епизоди по Boomerang