ТВ анонси ТВ анонси

„Кости” в ефира на PRO.BG стартира на 7 септември

Добави коментар

Американският комично-драматичен телевизионен сериал „Кости” ще се излъчва от понеделник до петък, точно в 19:00 часа. Първият сезон на култовата поредица е от 22 епизода.
„Кости”  в ефира на PRO.BG стартира на 7 септември. Американският комично-драматичен телевизионен сериал „Кости” ще се излъчва от понеделник до петък, точно в 19:00 часа. Първият сезон на култовата поредица е от 22 епизода.

Кости


Зрителите на PRO.BG ще се срещнат с виртуозния, но социално неадаптиран съдебен антрополог доктор Темперънс Бренън, която работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос за разгадаване на престъпление по открити човешки части от скелет.

Кости


Доктор Бренън може да идентифицира личността на убития години след като е настъпила насилствената смърт.Въпреки професионалните и човешки спорове с партньора от екипа ѝ – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията, корупцията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай. В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат от "Бъфи, убийцата на вампири"), както и актьорите Михаел Конлин, Т.ДЖ. Тайн, Тамара Тейлър и др.

Сериалът е номиниран за награда ЕМИ през 2009 г., печели награда „BMI TV Music Award” отново през 2009 г. През 2007 е номиниран за награда „Image Award”. През 2006 г. Емили Дешанел е номинирана за „Satellite Award”, в категория най-добра актриса в телевизионен сериал, а през 2007 е с номинация за „Teen Choice Award”. Партньорът ѝ Дейвид Бореаназ получава номинация през 2006 г. за „Teen Choice Award”, за най-добър тв актьор. Премиерният епизод на „Кости” в САЩ е гледан от 10 млн. зрители.

Актьорите:

Дейвид Пол Бореаназ е роден на 16 май 1969 г. в Бъфало, щата Ню Йорк, САЩ. Най-известните му роли са в сериала „Бъфи, убийцата на вампири” и „Кости”. Едно от първите му актьорски изпълнения е в ситкома „Женени с деца”, където се появява в ролята на гаджето на Кели. От 1997 до 2003 г. играе ролята на Ейнджъл в „Бъфи, убийцата на вампири”. От 2005 г. насам се превъплъщава в образа на агент Сили Буут в сериала „Кости”.

Емили Дешанел е родена в Лос Анджелис, Калифорния на 11 октомври 1976. Завършила е Програмата за професионални актьори към Бостънския Университет с Бакалавърска степен по Изящни изкуства с Театър. Големият си дебют прави в комедията от 1994 г. "Може да се случи и на теб" (It Could Happen to You). Също така участва в кинохитовете „Студената планина” и „Спайдър Мен 2”. Дешанел бързо набира популярност в Холивуд и е избрана за една от 6-мата актьори, които си заслужава да гледаш през 2004 година от октомврийското издание на списание Интервю. Участва още във филма „Пътят на славата”, появил се по екраните през януари 2006 г.. В допълнение към филмовите си изпълнения, Емили има зад гърба си и няколко телевизионни роли. Участвала е в криминалните сериали „Среща с Джордан”, „Закон и ред” и д
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кости

Какво не знаем за героите от „Кости“

Премиерен 11-и сезон на „Кости“ по bTV Action

Седми сезон на сериала „Кости“ – премиерно по bTV Action от 2 януари

„Кости” за първи път в национален ефир

bTV CINEMA завърта премиерно у нас сериала „Кости”

В програмата:

08:55 15.07.2024
Тв програма STAR Channel
09:50 15.07.2024
Тв програма STAR Channel
10:45 15.07.2024
Тв програма STAR Channel
00:45 16.07.2024
Тв програма STAR Channel
01:40 16.07.2024
Тв програма STAR Channel